reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Nuuuśka- ja się nie znam ale z tego co wiem beta rośnie nawet przy pustym jaju płodowym i ciąży pozamacicznej a czasami też właśnie przy zaśniadach...

reklama
Zapytałam koleżankę , która jest lekarzem rodzinnym i powiedziała mi ze HCg rośnie nie tylko w ciązy, ale też np przy nowotworze. Zaraz zazanaczyła że to rzadko, bardzo, ale też zna takie przypadki.
Powiedziała ze ona by na Twoim miejscu zrobiła dwie rzeczy : poszla do ginekologa z USg i jednocześnie zrobiła powtórkę z HCG żeby było widać jaki jest przyrost

Trzeba to zbadac, na pewno bedzie dobrze tylko nie ma co czekac bo to jednak poczatek wiec trzeba miec wszystko pod kontrola.

Dziewczyny zotala mi ostatnia strona do napisania i moge w koncu z ulga powiedziec ze mam napisana prace...ufff :-) Teraz tylko ostatnie dopieszczenie i mozna zawozic do dziekanatu.

happy dziekuje za odpowiedz :tak:

angelaa idz jutro najszybciej do tego szpitala,niech Cie zbadają bo to na prawde bardzo dziwne. Czekam na wieści.

A tymczasem klade się spac, jutro zakończenie roku Olusi :)

Dobranoc :*

Happymama nie że odesłali do szpitala tylko ja byłam w szpitalu na izbie przyjęć a tam choćby się rodziło to te wredne baby odeślą do domu i każą na drugi dzien przyjść . Ale mam dobre wieści :tak: Bo w nocy pojechałam do innego szpitala bo miałam takie bóle że nie umiałam wytrzymać i od razu mnie wzieli na usg i bete. Dzisiaj beta do odebrania a na usg podobno coś było widać ale nie dostałam zdjęcia wiec nie wiem :-D Dali tabletki rozkurczowe i już jest ok. Cały dzien miałam stresów :-(

Ostatnia edycja:
No te sie troszke napewno uspokoiłaś - dobrze zrobiłaś, że pojechałaś do innego szpitala. Ja tego nie moge zrozumieć co to za ludzie którzy odsyłaja do domu. Super Super !!!!

Angela to dobrze ze pojechalas do innego szpitala i ze wszystko sie wyjasnilo, czekamy z Toba na wynik bety :))
Ja od kilku dni strasznie dziwnie sie czuje (w sumie od ostatniej @ bo byla taka jak by jej wogole nie bylo) dzis zjadlam sobie w pracy banana na sniadanie i jakos mi tak po nim dziwnie nie dobrze, calymi dniami ziewam i nie mamna nic ochoty tylko byl spala i nic nie robila, ale to pewnie kwestia pogody bo janie lubie jak jest zbyt pochmurno :(
Milego dnia dziewczynki kochane :))

reklama
To sa dobre objawy zdrowo rozwijającej sie ciąży- mdłości tak mi lekarz powiedział jak byłam w ciąży poprzedniej. Wiec bedzie dobrze. A ta beta co dzisiaj ja odbierzesz to tylko formalność :)

Do góry