happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
hmmm ale pytania o nasze samopoczucie i o zdjęcia z usg wychodzą zazwyczaj od was kochane staraczki, same prosicie żeby któraś tam wstawiła zdjęcie i pokazała fasolkę a teraz piszesz że unikasz postów ze zdjęciami usg...nie rozumiem.happymama jesli mam Ci cos napisac sama od siebie to czasem nie czytam wszystkiego co piszecie tutaj, czasem przewertuje watek i unikam postow ze zdjeciami usg, i postami o ciazy bo strasznie Was lubie,nie chce stad znikac, ale przykro mi sie robi za kazdym razem kiedy cos takiego czytam dlatego zaczelam unikac czytania niektorych tematow i zagladam tylko na te neutralne Po 7 miesiacach widzenia ciagle jednej kreski, gdzie teoretycznie ze mna i Ł. jest wszystko w porzadku, czesto lapie mnie taka bezsilnosc i przybicie, ze nie pozostaje nic innego tylko plakac.
:-(
Jeżeli faktycznie tak myślicie to ja osobiście uważam że nie ma sensu żebyśmy my zaciążone jeszcze bywały na tym wątku i sprawiały wam pryszkrość bo przecież nie taki mamy zamiar.
Ja was rozumiem, chociaż w sumie nie rozumiem bo w takie sytuacji nie byłam ale zawsze jak nie macie dwóch kresek i przychodzi @ to szczerze współczuję i jest mi żal że kolejnej staraczce się nie udało.
Myślę że chyba lepiej jak forum staraczek będzie tylko dla starających się???
Ja już o staraniach nie napiszę, mogę tylko codziennie pisać że trzymam dla was kciuki i nic nowego w wątek nie wniosę...