reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Mam tylko mój jest nieosiągalny i jedynie mi zostaje zakonnica a ona jest wredna a poza tym bierze 130 zł. A mój 80 tylko go do 11 nie ma

Angelaa to macie tylko 2 ginekologow , a moze miejscowosc dalej albo co, szukaj jakiegos, bo to rzeczywiscie nia ma co czekac, ja bym nie wytrzymala, albo jutro jeszcze raz ten szpital, chyba to bedzie najlepsza opcja.

A ja siedze na zolnieniu z moim malym dzisiaj w koncu jest poprawa, bo te goraczki sa okropne kilka nocy nie spalam bo ciagle wzrastala.

angelaa nie martw sie na zapas, moze wszystko bedzie dobrze, choc nie bede pisac, ze to, ze testy nie wychodza nie jest dziwne po takim czasie :-( Ale Kochana nie doluj sie !!! Ja mowie Ci ze wszystko bedzie dobrze :happy2: o ktorej jutro idziesz do szpitala ??

reklama
angelaa- odesłali cię ze szpitala bo nie ma ginekologa??? chyba nie bardzo rozumiem, jest jeden ginekolog na cały szpital czy jak?
Póki co się nie martw i nie panikuj. A jak byś pojechała na dyżur i powiedziała że jesteś we wczesnej ciąży i masz silne bóle czy coś w tym rodzaju to nie ma bata od razu by cię wybadali na wskroś.

Do góry