reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

No ja właśnie też, ale akurat było na polsacie to obejrzałam ;p ..
Ja wczoraj zobaczyłam swoje dwie kreseczki pierwszy raz w życiu .. ale tylko dlatego że chciałam sprawdzić czy już ten ovitrelle się ulotnił,(bo przez niego przez ok 10-14 dni jest [pozytywny test) ale krecha jest więc muszę czekać z prawdziwym testowaniem;p .. Mam nadzieję że 10 dni i już nie będzie po nim śladu:)
Wczoraj tak z moim M doszliśmy do wniosku że jak mają być dwie krechy to będą tak jak wczoraj na najtańszym teście i od razu a nie pod światło itp ;p.. i powiedział .. "no teraz to widze że są dwie" ... :p Fajnie by było gdyby już tam zostały ...

Ostatnia edycja:
reklama
MIA90 -gratuluje:-) a dlaczego jeszcze 9 dni do testowania? tak wczesnie test ci wyszedl????
ja mam dziwne klucia w podbrzuszu, jakby bol menstruacyjny ale tak bardziej po srodku, do tego bola mnie plecy i piersi od tygodnia...jesli okaze sie ze to nie ten miesiac to juz nie bede sie sugerowala objawami, bo czuje sie jak bym byla w ciazy...a moze tak bardzo chce...
dziewczyny ktore zafasolkowaly pisza o szczypiacych sutkach...a ja mam obolale cale piersi ...moze okres wczesniej przyjdzie:baffled:

Nie,nie.. Mi test wyszedł bo ja brałam zastrzyk na pęknięcie po którym wychodzi pozytywny test :) i zrobiłam go żeby zobaczyć czy już ten hormon zniknął,ale dalej jest..

malinka41 może akurat się uda i te objawy to dobry znak:) Ja zawsze czekając na II kreski miałam jakąś wiarę w sobie i wierzyłam że się uda a w tym miesiącu od samej inseminacji jakoś czuje że nie.. I jestem praktycznie pewna że @ przyjdzie, ale jak tak wchodzę tu i patrzę na coraz więcej dodatnich wyników na liście to mi jakoś lepiej:) A widzę że Ty testujesz już za tydzień:) Będę trzymać kciuki :)))

Ostatnia edycja:
Mimimoo dopiero drugi cykl mierzę temp. w poprzednim cyklu, przed ovu temp utrzymywała się w granicach 37,3-37,5, ale po ovu wzrosła i prawie az do @ była nawet 38. w drugi dzień @ spadła do 37,1. Chciałabym, żeby to była ovu :-)dzieki za odpowiedź.
A co do testowania, ja testuje 30.04. i obiecałam sobie, że chocby nie wiem , co to wczesniej nie zatestuje :):):-)

Hej dziewczynki :)
Witam też nowe staraczki i życzę Wam II kreseczek :))
Ja wczoraj byłam u gina i usłyszałam same dobre wieści także jestem pełna nadziei na ten cykl :) w przyszłym tygodniu jadę ponownie na monitoring i okaże się czy pęcherzyki pękły i czy była owu :)
Miłego weekendu :))

90_natka trzymam kciuki za Twój cykl i powodzenie :)

dżina i Mimimoo trzymam i kciuki za Wasze testowanie, chciałabym, żeby lista staraczek kwietniowych pięknie się uzupełniła dobrymi wieściami :D

malinka41
oby te objawy dobrze wróżyły, bo mnie też pobolewa podbrzusze, ale staram się nie nakręcać, bo pewnie i tak za pierwszym razem się nie uda, więc podchodzę do tego niby na luzie, ale jednak trochę stresu jest...

A powiedzcie Dziewczynki ile się już staracie?

No już teraz nie wiem co myslec. Caly dzien mierze temperaturee i mam powyzej 37...mam nadzieje ze to dobry objaw...a nie zblizajacej sie @ :(

wlasnie wychodze na wieczorne odstresowanie sie...zeby przestac ciagle o tym myslec:)

Papalo dziękuję :)

Anneeczka nie sugeruj się temp w ciągu dnia bo najważniejsza jest ta podstawowa, rano :) ale trzymam kciuki żeby jednak to była ciaza :)

Papalo intuicja mi mowi, że to ten miesiac i uda nam sie za 1wszym :-D Moj codziennie sie pyta czy to juz ( ze niby w ciazy jetem) hihi, takie potwierdzenie jego meskosci :rofl2:

reklama
A mój się do mnie boi zbliżyć żeby mi przypadkiem nic nie zrobić w razie jakby coś się tam działo już :p :p :-D... A my staramy się jakoś ponad dwa lata.. :)

Do góry