reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

malinka41 czasem ciezko jest sie nie wku**** bo to, co teraz sie dzieje, to co wymyslaja to mi sie juz po prostu w glowie nie miesci. Nie mialam Komunii wiek temu i doskonale pamietam,ze nie bylo wtedy takich cyrkow, nie mialam obwieszonego kwiatami Kosciola, serca ze swoim imieniem nad glowa i przezylam,a teraz to bez wlazenia do tylka ksiedzu sie nie da po prostu... :angry:
A jak u Ciebie z cyklami w ogole ? regularne masz ?

reklama
regularne co 28, czasami co 27 ale rzadko...nie rozumiem tylko dlaczego ovufriend odznaczyl mi owulacje. Jak nie bedzie II w przyszlym miesiacu ide na monitoring cyklu

regularne co 28, czasami co 27 ale rzadko...nie rozumiem tylko dlaczego ovufriend odznaczyl mi owulacje. Jak nie bedzie II w przyszlym miesiacu ide na monitoring cyklu

ja nie korzystam z ovu. Nie wiem dlaczego ale nie spasowal mi kompletnie. Oznacza owulke, wtedy kiedy na pewno jej nie ma , nie mowiac o @. Wiele rzeczy nie zgadza mi sie z tym co oni tam pisza.

uf nadrobiłam...
nie było mnie troszkę
praca, praca i jeszcze raz praca :( drugie zmiany wiec mam mało czasu na domowe obowiązki ... a pozostały czas spędzałam z moim eM

witam nowe staraczki , 3mam &&& za wszystkie

ide jednak w środę do szpitala na I faze , badanie hormonów ...

Ostatnia edycja:
hej to i ja się podłączę. Mamy syna 4 letniego (złożona wada serca), w tamtym roku ciąża obumarła..... . Staramy się już od września o fasolkę jednak cos nie wychodzi. Może ten miesiac coś przyniesie:)

Uda sie przedzej czy pozniej musi sie udac , ja moge byc tego przykladem , szczesliwa mama ale i tek chce sprobowac raz jeszcze , trzeba wierzyc caly czas i bedzie dobrze :tak:

Tak, kolejny Ł., mamy do nich szczęście, ale muszę przyznać, że ostatnie dni strasznie szybko się wkurzam i trochę się mu obrywa :/

agata220207
witaj :) miło, że do nas dołączyłaś, życzę powodzenia.

Owulacja może się w danym cyklu przesunąć, albo może być cykl bezowulacyjny. Chyba najlepiej obserwować zmiany w ciągu cyklu - tak mi się wydaje... Bo z tymi testami ovu to też jest różnie, bo one praktycznie zawsze pokazują 2 kreski, tylko jedna słabsza. Ja jak robiłam, to dopiero w okolicy owulacji pokazała się 2 kreska wyraźnie mocniejsza, od kontrolnej.

Wreszcie udało mi się nadrobić w czytaniu.
Ja wczoraj umierałam cały wieczór, tak mnie głowa i zatoki bolały... wrrr....
Jutro chyba pójdę do lekarza bo węzły chłonne też się powiększyły... Jak przepisze antybiotyk... hmmm... czy to przeszkoda dla starań? :-(

02.04.2013 - Smerfna85 - wynik pozytywny :) hcg: 8.04 = 640
04.04.2013 - Agata1983 - hcg 296 :)

10.04.2013 - Aka85 - są dwie kreski :)
10.04.2013 - AniołekBB - są dwie kreski :)
12.04.2013 - Marce_la - wynik pozytywny :) hcg 11.04 = 1 24.3
13.04.2013 - Patanka - jest bladzioch, czekamy na wynik hcg
14.04.2013 - Ananaska (09.04 - jest bladzioch)
16.04.2013 - Zabucha
20.04.2013 - Malinka41
21.04.2013 - Agaawa
22.04.2013 - M_i_a90
22.04.2013 - Papalo
25.04.2013 - Tygryseczek
28.04.2013 - Ailatan1987
30.04.2013 - 90_natka
30.04.2014 - Dżina
05.05.2013 - Patu$ka
08.05.2013 - Moniqaa

14.05.2013 - Avensis
??.05.2013 - Nuuuśka
??.04.2013 - Angelaa_w
??.04.2013 - Mimimoo
??.05.2013 - Anna2101
??.05.2013 - Michalina_ch
??.06.2013 - Kasiawr

reklama
Miminoo Z tym śluzem to ja już się sama pogubiłam :( Cykl 27 dni, wg. testów Owu powinna być dzisiaj, a śluz miałam w czwartek i w piątek. Nie wiem czy się nie spóźniłam ze staraniami. Do tego już dziś zaczęły mnie boleć piersi :(

Moniqaa idź do lekarza i powiedz że się starasz o dzieko, dzięki temu lekarz przepisze Ci leki, które bezpiecznie można brać w ciąży.

Do góry