dżina kochana ja tez testuje testami z TESCO, dokładnie Pepino, bo tylko te jedyne udało mi się znaleźć 10. Jeżeli wyszla Ci krecha, chosby blada, to test traktujemy jako pozytywny. Będziesz miała możliwość, wrzucaj - ocenimy i mam nadzieje, rozwiejemy wszystkie wątpliwości. Wierze, ze udało Ci się zafasolkowac:-)Ale dla pewności powtórz tescior jutro, jak znowu wyjdzie blada krecha - w poniedziałek pedem na betke
michalinka my już po obiedzie u tesciow i odbebnionym Kosciele ( dziś msza pierwszopiatkowa )grrr już mam dość tej poboznosci...co jak co, ale to to przesada.
Z testowaniem powiem Ci wcale mi nie pomoglas
Bo tez myslalam nad 11, ale z drugiej strony jak do 13 nie dojedzie gadzina, to w razie czegos krecha może być bardziej widoczna
Testuje od jakiegoś czasu tylko 10, bo w moim przekonaniu przynajmniej najszybciej wychwycą fasolke, a jak i on nawali - to Amba Fatima, kolejny cykl w d*** .
U Ciebie tez tak leje ? Zimno strasznie się zrobilo :|
malina ja od wczoraj tak mi się wydaje, tez częściej niż normalnie zaglądam do wc. Ale nie podoba mi się to, ze jakos mnie wypryszczylo
A to bardziej przy spodziewanej @ możliwe wiec nie mam jakos zbytnich zludzen. Ale u mnie jeszcze tydzień. Kiedy u Ciebie planowana @ ?
happymama a jak u Ciebie samopoczucie dziś ? tez slyszalam o pozytywnych testach owu swiadczacych o zafasolkowaniu. W domu mam jeden tescior ciążowy, i choćby się walilo i palilo - musi dotrzymać do przyszłego weekendu