reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Witajcie dziewczyny! Niestety brak czasu nie pozwala mi na siedzenie na necie, ale jak tylko moge, to staram się nadrabiać zaległości i Was czytać.

Gratuluję wszystkim, którym się udało.

Anna i pozostałe staraczki, trzymam mocno kciuki.

Ja miałam testowanko na 30 kwietnia. Dzis jest mój 32 dzień cyklu, @powinna być 30, ale ciągle nie ma. 30 robiłam test i był negatywn, więc odpuściłam sobie i byłam pewna, że @ przyjdzie. Dziś 32 dzień cyklu( cykle mam28 dniowe) i nie ma jej. Zrobiłam dziś test, ale wyszła bardzo słaba kreska (czułość 10). Nie wiem, co myśleć. Myślałam, że jak dziś zrobię, to powinna być już gruba krecha, a tu blada. Test fakt faktem kupiłam w TESCO, nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie. Na razie nie nakręcam się, w poniedziałek zrobię betę.

dżina - nie zrobiłaś może zdjęcia testu żeby obejrzec?? U mnie też na początku było ledwo widoczna krecha, a kilka dni poźniej już bardzo wyraźna :D Więc skoro spóźnia CI się @, masz bladą krechę to w poniedziałek leć na betkę :D

Witajcie dziewczyny! Niestety brak czasu nie pozwala mi na siedzenie na necie, ale jak tylko moge, to staram się nadrabiać zaległości i Was czytać.

Gratuluję wszystkim, którym się udało.

Anna i pozostałe staraczki, trzymam mocno kciuki.

Ja miałam testowanko na 30 kwietnia. Dzis jest mój 32 dzień cyklu, @powinna być 30, ale ciągle nie ma. 30 robiłam test i był negatywn, więc odpuściłam sobie i byłam pewna, że @ przyjdzie. Dziś 32 dzień cyklu( cykle mam28 dniowe) i nie ma jej. Zrobiłam dziś test, ale wyszła bardzo słaba kreska (czułość 10). Nie wiem, co myśleć. Myślałam, że jak dziś zrobię, to powinna być już gruba krecha, a tu blada. Test fakt faktem kupiłam w TESCO, nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie. Na razie nie nakręcam się, w poniedziałek zrobię betę.
Bedzie dobrze.jezeli jest slaba kreseczka to znaczy ze cos tam sie dzieje.trzymam kciuki by @ nie przyszla i by betka byla wysoka :)

michalina_ch - zrobiłam zdjęcie, z tym, że mam komputer służbowy i zablokowane wejście usb i nie mogę dodawać zdjęć (taki mały minus tego) :-) a w poniedziałek pójdę na bete. Fakt, że w tym cyklu miałam ogólnie dziwne objawy, ovu miałam chyba ok 10 dnia cyklu (miałam wówczas plamienie), ok 1,5 tyg przed planowanym przyjściem @ miałam straszne bóle sutków( czego nigdy nie było) i bolało mnie podbrzusze. a dwa dni i dzień po planowanej @ bolał mnie brzuch, jak na @. a od 3 dni nic, żadnych bóli... mała nadzieja jest, oby się udało, ale i tak się martwię, że ta krecha taka blada.

dżina--> nawet słaba kreska testowa świadczy o ciąży, więc myślę, że jesteś kolejną, której się udało:-D

sandra,natka--> niech Wasze słowa będą prorocze:tak:

reklama
90_natka - a myślisz że to na @ boli brzuch?

Niestety, to na pewno na @ :-( miałam cykl monitorowany i owulacji nie było. Zresztą nawet jeśli jakimś cudem owu jednak nie odbyła to i tak temperatura za niska na fasolkę.. Także czekam na @ :-(

Avensis Nasze słowa na pewno są prorocze :-D

Dzina blada kreska ale jest :-) kochana leć na betkę dla potwierdzenia, ale to na pewno fasolka :-)

Ostatnia edycja:
Do góry