reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
Sorry PMSPSM ?
A
andziaaa993
Gość
Nie zagłębiaj sie juz w swoj organizm, bo psychika potrafi zdziałać cuda. Za ile masz dostac @?No właśnie chyba nie mam innych objawów
Dziewczyny ja to Was podziwiam, że jeszcze nie osiwiałyscie w oczekiwaniu na dzień @ [emoji28] ja bym chyba oszalała i wylądowała w pokoju bez klamek bo jak się wkręcę to i bez seksu oznaki ciąży sobie wyszukam dlatego do dnia @ w ogóle nie doszukuje się absolutnie niczego [emoji1787]
MinnieMaja
Początkująca w BB
Ja dziś 10 dpo (8 CS) , czuję że nic z tego i mam wrażenie że już nigdy się nie uda... Wcześniej miałam 1 stratę w 8tc i w sumie już od 1.5 roku chcemy mieć dzidzie i nic czytając Was widzę że nie tylko ja mam chwilę zwątpienia... Ehhh czemu to jest takie skomplikowane.... A dookoła znajome w ciąży niechcący....
Silence85
Musi być ok. Jak coś to jestem na lipcowych, Dam dam nie wchodzę na lipcowe za bardzo bo zaczynam wtedy za dużo myśleć czy wszystko ok ,ale tu u was zawitam napewno po wizycie
PS. Szukałam cię tam i na sierpniowych bo nie pamiętałam na jakim etapie jesteś
A
andziaaa993
Gość
Ale ja nie napisalam czy aby tak ma, badz nie ma. Tylko, ze jest szansa. Nie mozesz tego wykluczyć, nie mniej jednak rowniez ujelam, aby za mocno nie zagłębiać sie, bo psychika potrafi zdziałać cuda i zacznie miec same objawy ciąży a dostanie @.Ok, nikt nie pisze, że się nie zdarza. Tak jak piszesz miałaś też plamienie implantacyjne. Ale nadal to jest bardzo rzadkie. Gdyby większość odczuwała moment zagnieżdżenia to nie było by tyle wkręcania sobie do okresu są to tak rzadkie przypadki, że żaden ginekolog nie bierze tego za objaw. Tyle z biologii
Tak właśnie myślałam ale nie byłam pewna nigdy nie zauważyłam ten cykl jest jakiś dziwnySorry PMS
Niby 8 grudniaNie zagłębiaj sie juz w swoj organizm, bo psychika potrafi zdziałać cuda. Za ile masz dostac @?
reklama
Silence85
Ja co miesiąc miałam objawy ciąży a w cyklu w którym się udało nie miałam żadnych pewnie dlatego, że po ostatnim nie udanym postanowiliśmy przestać się starać i nie czekałam na @Ale ja nie napisalam czy aby tak ma, badz nie ma. Tylko, ze jest szansa. Nie mozesz tego wykluczyć, nie mniej jednak rowniez ujelam, aby za mocno nie zagłębiać sie, bo psychika potrafi zdziałać cuda i zacznie miec same objawy ciąży a dostanie @.