reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Obudziłam się cała we krwii. W łazience coś ze mnie wyleciało. Nie wiem czy tak wygląda poronienie, bo brzuch mnie nie boli. Jedynie plecy. Ale z jednej strony jakby biodro bardziej. 😭 Mam jeszcze cicha nadzieję że to krwiak. W normalnych czasach byłabym w drodze do szpitala, ale i tak nie przyjmą.

reklama
Obudziłam się cała we krwii. W łazience coś ze mnie wyleciało. Nie wiem czy tak wygląda poronienie, bo brzuch mnie nie boli. Jedynie plecy. Ale z jednej strony jakby biodro bardziej. 😭 Mam jeszcze cicha nadzieję że to krwiak. W normalnych czasach byłabym w drodze do szpitala, ale i tak nie przyjmą.

Jak ja Ci współczuję tych przeżyć! Nie masz nigdzie żadnego szpitala gdzie można jechać? Jakiś gin z gabinetem na telefon? Żeby usg szybko zrobić? Tak jak już kiedyś mówiłam, u mnie też było silne krwawienie w 8tc i wszystko było ok. Nie trać nadziei i szukaj pomocy na już. Trzymam kciuki ❤️

Jak ja Ci współczuję tych przeżyć! Nie masz nigdzie żadnego szpitala gdzie można jechać? Jakiś gin z gabinetem na telefon? Żeby usg szybko zrobić? Tak jak już kiedyś mówiłam, u mnie też było silne krwawienie w 8tc i wszystko było ok. Nie trać nadziei i szukaj pomocy na już. Trzymam kciuki ❤
Właśnie nie ma. Rano mogę zadzwonić do lekarza u którego byłam tydzień temu. Bo w niedziele tez mi krew poleciała. Ale tytko troszkę. Teraz obudziłam się cała we krwi. Łóżko do czyszczenia. W tej chwili już nie leci. Ale jest na papierze. Jakbym okres miała

Właśnie nie ma. Rano mogę zadzwonić do lekarza u którego byłam tydzień temu. Bo w niedziele tez mi krew poleciała. Ale tytko troszkę. Teraz obudziłam się cała we krwi. Łóżko do czyszczenia. W tej chwili już nie leci. Ale jest na papierze. Jakbym okres miała
Dokładnie miałam tak samo, morze krwi ze mnie wyleciało. Dlatego mam nadzieję, że będzie tak jak u mnie i wszystko dobrze się skończy. Ja wtedy wzywałam karetkę i mnie wieźli do szpitala. Tylko wiadomo, teraz są inne czasy i tak jak mówisz, może nie być miejsc nigdzie 😞

Dokładnie miałam tak samo, morze krwi ze mnie wyleciało. Dlatego mam nadzieję, że będzie tak jak u mnie i wszystko dobrze się skończy. Ja wtedy wzywałam karetkę i mnie wieźli do szpitala. Tylko wiadomo, teraz są inne czasy i tak jak mówisz, może nie być miejsc nigdzie 😞
Ja karetki nawet nie wzywam. Nie wiem. Rano na sor może pojadę. Zawsze na weekend coś się dzieje 😭

Ja karetki nawet nie wzywam. Nie wiem. Rano na sor może pojadę. Zawsze na weekend coś się dzieje [emoji24]

I co byłaś gdzieś? U nas na sor bez skierowania nie przyjmują [emoji2356] koszmar jakis. Trzymaj się, mam nadzieje, ze będzie tak jak Kruczka mówi [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Miałam jeden monitoring, lekarz zobaczył pęcherzyk. W następnym cyklu lekarz wybrał się na urlop, teraz znowu namieszała pandemia i zaniechałam dalszych wizyt. Ale ja mam bardzo wyraźne owulacje, fizycznie bardzo je odczuwam.

To, ze jest pęcherzyk to super, ale to jeszcze nic nie znaczy [emoji2368] No ale jeśli uważasz, ze wiesz kiedy masz owulacje, to cóż można powiedzieć, masz trochę długa fazę lutealna [emoji2368]

Oby to był tylko jakiś krwiak 🙏🙏 ile Ty już przeszłaś 😥 trzymaj się tam😘 pamiętaj, że masz tam wojownika ❤️ tule mocno 🤗 I zobaczysz wszystko będzie dobrze 💜💙

reklama
Do góry