reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

@Silence85 o nie :-( Trzymam kciuki by wszystko było dobrze!

Zrobiłam dzis test o 4 rano bo tak się córka na mleko obudziła i znów wyszła blada kreska. Jutro jade na beta hcg zobaczyć czy coś urosła od piątku. Wrzucam fote trzech moich testów ten na dole dla porównania z jedną kreska (z czwartku) a dwa pozostałe z cieniami drugich kresek (piątek i niedziela) Wszystkie jednej firmy. Czuje sie ciazowo obym się nie rozczarowała jutro 🙈
Ten u góry to świeży test? Tzn zdjęcie zaraz po zrobieniu? Bo nie wygląda, mi wygląda na zalany... Na środkowym widać 3 kreski 🧐 a na ostatnim faktycznie nic. Myślę, że na tym 1 powinno być bardziej widać jeśli beta przyrasta... No ale czekam za betą jutro, żeby móc gratulować 🙃

reklama
U mnie chyba kolejny cykl spisany na straty :( już mnie boli dół pleców, a to pierwszy zwiastun okresu :( jutro chyba zrobie test, to bedzie 10/12 dpo
póki nie ma @ nadzieja cały czas jest. Mnie dół pleców boli od owu a do miesiączki jeszcze 8/9 dni.

Trzymam kciuki żeby ból pleców był zwiastunem II pięknych kresek a nie wrednej @.

Ten u góry to świeży test? Tzn zdjęcie zaraz po zrobieniu? Bo nie wygląda, mi wygląda na zalany... Na środkowym widać 3 kreski 🧐 a na ostatnim faktycznie nic. Myślę, że na tym 1 powinno być bardziej widać jeśli beta przyrasta... No ale czekam za betą jutro, żeby móc gratulować 🙃
Ten u góry z dziś, ten po środku z piątku a na dole z czwartku. Dziś robiłam o 4 rano i była kreska ładnie widoczna tzn cień ale zdjęcie zrobiłam rano po obudzeniu czyli przed 9 🙈 Bardzo jestem ciekawa jutrzejszej bety.

Ten u góry z dziś, ten po środku z piątku a na dole z czwartku. Dziś robiłam o 4 rano i była kreska ładnie widoczna tzn cień ale zdjęcie zrobiłam rano po obudzeniu czyli przed 9 🙈 Bardzo jestem ciekawa jutrzejszej bety.
No to z piątku widzę 3kreski, a o 1 ciężko mi się wypowiadać o kresce skoro zdjęcie po paru godzinach 🤷‍♀️ życzę, żeby beta nie zawiodła 🙃

Dziękuje [emoji8] rzeczywiście poczytałam trochę i wiele dziewczyn pisało, ze nie miały wzrostu temperatury. Ja to widząc dawkę jaka mam do brania to myślałam ze będę ciagle z gorączka chodzić [emoji1787]
Ja nie mierzę temperatury, ale jak brałam dupka ciągle byłam rozpalona. Miałam wrażenie, że na serio mam gorączkę. Raz zmierzyłam, ale normalnie w ustach, bo myślałam, że mnie rozkłada i było 37,7 aż. Nie miałam innych objawów, więc olałam 🙂🙂 albo dupek albo kooorrrooonnaaa😅😅😅

reklama
Do góry