reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Obudziłam się cała we krwii. W łazience coś ze mnie wyleciało. Nie wiem czy tak wygląda poronienie, bo brzuch mnie nie boli. Jedynie plecy. Ale z jednej strony jakby biodro bardziej. 😭 Mam jeszcze cicha nadzieję że to krwiak. W normalnych czasach byłabym w drodze do szpitala, ale i tak nie przyjmą.

reklama
Obudziłam się cała we krwii. W łazience coś ze mnie wyleciało. Nie wiem czy tak wygląda poronienie, bo brzuch mnie nie boli. Jedynie plecy. Ale z jednej strony jakby biodro bardziej. 😭 Mam jeszcze cicha nadzieję że to krwiak. W normalnych czasach byłabym w drodze do szpitala, ale i tak nie przyjmą.

Jak ja Ci współczuję tych przeżyć! Nie masz nigdzie żadnego szpitala gdzie można jechać? Jakiś gin z gabinetem na telefon? Żeby usg szybko zrobić? Tak jak już kiedyś mówiłam, u mnie też było silne krwawienie w 8tc i wszystko było ok. Nie trać nadziei i szukaj pomocy na już. Trzymam kciuki ❤️

Jak ja Ci współczuję tych przeżyć! Nie masz nigdzie żadnego szpitala gdzie można jechać? Jakiś gin z gabinetem na telefon? Żeby usg szybko zrobić? Tak jak już kiedyś mówiłam, u mnie też było silne krwawienie w 8tc i wszystko było ok. Nie trać nadziei i szukaj pomocy na już. Trzymam kciuki ❤
Właśnie nie ma. Rano mogę zadzwonić do lekarza u którego byłam tydzień temu. Bo w niedziele tez mi krew poleciała. Ale tytko troszkę. Teraz obudziłam się cała we krwi. Łóżko do czyszczenia. W tej chwili już nie leci. Ale jest na papierze. Jakbym okres miała

Właśnie nie ma. Rano mogę zadzwonić do lekarza u którego byłam tydzień temu. Bo w niedziele tez mi krew poleciała. Ale tytko troszkę. Teraz obudziłam się cała we krwi. Łóżko do czyszczenia. W tej chwili już nie leci. Ale jest na papierze. Jakbym okres miała
Dokładnie miałam tak samo, morze krwi ze mnie wyleciało. Dlatego mam nadzieję, że będzie tak jak u mnie i wszystko dobrze się skończy. Ja wtedy wzywałam karetkę i mnie wieźli do szpitala. Tylko wiadomo, teraz są inne czasy i tak jak mówisz, może nie być miejsc nigdzie 😞

Dokładnie miałam tak samo, morze krwi ze mnie wyleciało. Dlatego mam nadzieję, że będzie tak jak u mnie i wszystko dobrze się skończy. Ja wtedy wzywałam karetkę i mnie wieźli do szpitala. Tylko wiadomo, teraz są inne czasy i tak jak mówisz, może nie być miejsc nigdzie 😞
Ja karetki nawet nie wzywam. Nie wiem. Rano na sor może pojadę. Zawsze na weekend coś się dzieje 😭

Ja karetki nawet nie wzywam. Nie wiem. Rano na sor może pojadę. Zawsze na weekend coś się dzieje [emoji24]

I co byłaś gdzieś? U nas na sor bez skierowania nie przyjmują [emoji2356] koszmar jakis. Trzymaj się, mam nadzieje, ze będzie tak jak Kruczka mówi [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Miałam jeden monitoring, lekarz zobaczył pęcherzyk. W następnym cyklu lekarz wybrał się na urlop, teraz znowu namieszała pandemia i zaniechałam dalszych wizyt. Ale ja mam bardzo wyraźne owulacje, fizycznie bardzo je odczuwam.

To, ze jest pęcherzyk to super, ale to jeszcze nic nie znaczy [emoji2368] No ale jeśli uważasz, ze wiesz kiedy masz owulacje, to cóż można powiedzieć, masz trochę długa fazę lutealna [emoji2368]

Oby to był tylko jakiś krwiak 🙏🙏 ile Ty już przeszłaś 😥 trzymaj się tam😘 pamiętaj, że masz tam wojownika ❤️ tule mocno 🤗 I zobaczysz wszystko będzie dobrze 💜💙

reklama
Do góry