reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Wklepie sobie wszystkie Twoje zarazki i o chłopa się poocieram niech też chlonie [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Aaaaaaaappppppssssssiiiikkkkk[emoji16] ale kichnelam na cały wątek rozsialam [emoji16][emoji16][emoji16]
A odpowiadając na pytanie o czułość to właśnie widzę na allegro 2 różne jedne 10 drugie 20 i nie do końca wiem czy to działa tak jak test ciążowy

reklama
Wklepie sobie wszystkie Twoje zarazki i o chłopa się poocieram niech też chlonie [emoji1787][emoji1787][emoji1787]A odpowiadając na pytanie o czułość to właśnie widzę na allegro 2 różne jedne 10 drugie 20 i nie do końca wiem czy to działa tak jak test ciążowy

W teorii skoro ma większa czułość to wyłapie niższe stężenie LH. Pytanie jak się wtedy odbarwia kreska kontrolna [emoji848] w testach owu chodzi bardziej o stosunek jednej do drugiej niż o sama jej intensywność. Ja miałam czulsze testy z Allegro i strasznie długo się odbarwiały, natomiast te mniej czule z domowego laboratorium odbarwiały się i szybciej i lepiej [emoji2368][emoji16]

Wynik na ostatnią chwilę.
Wszystko w normie, te plamienia mam z owulacji, pęcherzyk niedługo pęknie, niestety nie wiem ile ma mm, bo na szybko wparowalam do gabinetu.
Z testem dziwna anomalia, powiedział, że jak teraz nie zajdę to za msc mam iść na badania.
Ps. Mam nie robić testów, mam czekac aż nie pojawi się okres i po tygodniu do niego mam iść.
Kazał dzisiaj seksic i jutro po torciku i piccolo xD
Powiedział że mam wykorzystać męża seksualnie i trzyma mocno kciuki

Wynik na ostatnią chwilę.
Wszystko w normie, te plamienia mam z owulacji, pęcherzyk niedługo pęknie, niestety nie wiem ile ma mm, bo na szybko wparowalam do gabinetu.
Z testem dziwna anomalia, powiedział, że jak teraz nie zajdę to za msc mam iść na badania.
Ps. Mam nie robić testów, mam czekac aż nie pojawi się okres i po tygodniu do niego mam iść.
Kazał dzisiaj seksic i jutro po torciku i piccolo xD
Powiedział że mam wykorzystać męża seksualnie i trzyma mocno kciuki
Ale, że żywa krew od niepęknietego jeszcze pęcherzyka? [emoji848]

reklama
Do góry