Ja mam tez termometr femometer i jest super, ale do testów owu wole premom, bo tam mam wykres temperatury i lh na jednym wykresieJeśli chodzi o apke, gdzie można zdjęcia testów owu wrzucać, to ja mam femometer darmowa jest, testy obojętnie jakie, ale lepiej zdjęcia porównuje z paskowych
reklama
Ewuuu
Fanka BB :)
Tak [emoji846]
Gryfin
Owulacyjne też mają swoją czułość?A jeśli chodzi o czułość testów owu. Lepiej 10mlU czy 20?
Ewuuu
Nie zwracałam na to uwagi zbytnio [emoji848][emoji848] ale te moje z allegro to są Horienmedical 25mlU
Owulacyjne też mają swoją czułość? [emoji44]
Ale te domowe laboratorium są według mnie najlepsze.Ja w sumie nie wiedziałam że testu owu też mają jakąś czułość, a gdy dopiero wyczytałam na forum to i tak było za późno bo już miałam kupione z Rossmanna - domowe laboratorium i one wychwytują stężenie równe 30 lub wyżej [emoji15]
młoda1994
do domu przyszła?No nie uwierzycie. Przyszła do mnie babka i mówi że za badanie nie zapłaciłam hahaha
Ale dałam paragon i wszystko gra.
Poza tym... Oni mi dzisiaj nie zrobią tego, żebym miała wynik bo z diagnostyki czekają od niej na telefon że zapłacone. A babk a gdzieś swój paragon zgubiła.
Ch... Mnie strzeli
reklama
Ancka
Aaaaaaaappppppssssssiiiikkkkk ale kichnelam na cały wątek rozsialam