reklama
Ancka
Fanka BB :)
Na każą z was liczę i trzymam kciuki ale z Tobą szłyśmy razem i strasznie mi przykro....Nie musiałam, dzisiaj mam 1dc
coca
Dziewczyny mam pytanie wiem że każda ma inaczej dlatego pytam. Czy w każdym cyklu ból owulacyjny może być zmienny? Np. Każdego cyklu kuje cie jajnik aż siedzieć nie możesz, to np w następnym możesz w ogóle nic nie odczuwać? Macie też tak? [emoji2368]
Może być zmienny [emoji854] czasami mam taki ból, że nie da się wytrzymać, a czasami delikatnie albo wcale [emoji6] taką owu bez żadnych dolegliwości miałam potwierdzoną monitoringiem [emoji854] i chyba @coca też [emoji6]
Prawda prawda. Ja tez czasem czuje, czasem nie [emoji2368] ale owu potwierdzone, te bezbolesne tez [emoji16] w tym cyklu na przykład nic a nic nie czułam, ale za to po była masakra, pewnie sporo płynu się wylało [emoji16]
Gryfin
Nie przejmuj się, ważne że Tobie się udało! Ja też jeszcze zdążę być w ciąży widocznie ten miesiąc to nie był mój czasNa każą z was liczę i trzymam kciuki ale z Tobą szłyśmy razem i strasznie mi przykro....
My mamy grę Arkana miłości i od czasu do czasu sięgamy po nią. Jest bardzo fajnaDziewczyny właśnie wybieram sobie jakąś nową seksowną piżamkę i trafiłam na polski sklep ohzuza.com ojacie jakie tam mają piękne piżamy, przepadłam!
Dziewczyny czy któraś z Was jest bądź była na diecie ketogenicznej?
Gryfin
Wyprzedziłaś mnie o pół okrążeniaNa każą z was liczę i trzymam kciuki ale z Tobą szłyśmy razem i strasznie mi przykro....
Ancka
No w to nie wątpię przesyłam Wam wszystkim ciążowe zarazkiNie przejmuj się, ważne że Tobie się udało! Ja też jeszcze zdążę być w ciąży widocznie ten miesiąc to nie był mój czas
CzarnaMamba21
Czekam na wizytę. Diagnostyka dalej ma problem. Szlag
AniaL92
Acha, bo właśnie w tamtym cyklu odczuwałam bóle ( kucie jajnika takie porządne) a teraz po pozytywnym teście od owu tylko mnie codziennie tak ćmi. Jak siedzę to czuje tak jakby te ćmienie aż w pachwinach. No ale też prawda każdy cykl nie będzie wyglądał tak samo. Dzięki dziewczynyPrawda prawda. Ja tez czasem czuje, czasem nie [emoji2368] ale owu potwierdzone, te bezbolesne tez [emoji16] w tym cyklu na przykład nic a nic nie czułam, ale za to po była masakra, pewnie sporo płynu się wylało [emoji16]
reklama
CzarnaMamba21
Kurdeeee... Mi nie działa już
@CzarnaMamba21 diagnostyka działa!