Standardowo 28, tyle ten teraz miałam 31
Też bym poszła już 9dc. Cykl może się skrócić i możesz coś przeoczyć.Standardowo 28, tyle ten teraz miałam 31
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Standardowo 28, tyle ten teraz miałam 31
Też bym poszła już 9dc. Cykl może się skrócić i możesz coś przeoczyć.Standardowo 28, tyle ten teraz miałam 31
U Nas morfologia czyli budowa jest ok, mój facet ma już syna więc nie sądzę żeby było coś nie tak.Tak ale te wady genetyczne... To brzmi poważnie, może jednak warto zrobić i wiedzieć?
Właśnie mnie mleko wcale nie goni. Inke normalnie na mleku piję. Mam problem z kawą konkretnie. Nie wiem czemu.A może mleko bez laktozy? Czy też cie goni?
Ja tylko "głośno myślę" nie chodziło mi żebyście Wy konkretnie robili te badania tylko fajnie wiedzieć, że jest taka opcjaU Nas morfologia czyli budowa jest ok, mój facet ma już syna więc nie sądzę żeby było coś nie tak.
@CzarnaMamba21 A to nie płaciłaś odrazu przed badaniem? Nie pamiętają? Nie zapisały? W diagnostyce zawsze płaci się przed, zresztą chyba jak wszędzieWłaśnie mnie mleko wcale nie goni. Inke normalnie na mleku piję. Mam problem z kawą konkretnie. Nie wiem czemu.
A z tym paragonem, nie może sobie xero Twojego zrobić??
U Nas morfologia czyli budowa jest ok, mój facet ma już syna więc nie sądzę żeby było coś nie tak.
Aż o 25%? Kurcze dużo, ale to nie chodzi chyba o dozwoloną dzienną dawkę, tylko jak się przekroczy nie?Mój też miał kiedyś badania i wyszły super. W sumie mamy dwójkę dzieci na koncie, chciałam, żeby teraz powtórzył, bo może trzeba coś dodatkowo połykać, ale zapiera się rękami i nogami, że przesadzam i jest zdrowy. Na razie stanęło na tym, że ograniczy cole zero, bo się naczytałam, że kofeina zmniejsza płodność o 25 proc., a nie mogę Mu jej wybić z głowy.
Mnie mleko ogólnie też nie rusza, ale kawy z mlekiem nie mogłam i faktycznie pomogła zmiana na bezlaktozowe [emoji846]Właśnie mnie mleko wcale nie goni. Inke normalnie na mleku piję. Mam problem z kawą konkretnie. Nie wiem czemu. [emoji1787]
Dałam jej potwierdzenie z banku.Właśnie mnie mleko wcale nie goni. Inke normalnie na mleku piję. Mam problem z kawą konkretnie. Nie wiem czemu. [emoji1787]
Od razu płaciłam. No Szlag mnie trafi zaraz@CzarnaMamba21 A to nie płaciłaś odrazu przed badaniem? Nie pamiętają? Nie zapisały? [emoji849] W diagnostyce zawsze płaci się przed, zresztą chyba jak wszędzie [emoji2368]
Nie dość, że człowiek na szybko itd. Mogła przyjść jutro, a dać znać żeby zrobili te badania, a ja bym jutro za nie zapłaciła, albo dzisiaj, ale recepcjonistce.Matko dziewczyny ale żeście nadrukowały, a ja tylko na zakupach bylam[emoji86]
@CzarnaMamba21 Ty to masz przeboje z tymi badaniami.
@Katrinaka bigos mniam, kocham[emoji1786]
@Gryfin to mi teraz wbiłaś klina z tą macą [emoji849]