Mariiita
Fanka BB :)
Nic od niego na ten temat nie usłyszałam czy za dużo, tylko ze bardzo ładneEndometrium 16mm to nie za dużo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic od niego na ten temat nie usłyszałam czy za dużo, tylko ze bardzo ładneEndometrium 16mm to nie za dużo?
Cappuccino. Jest bardzo delikatna i słodka. Dla mnie mega smakuje mimo że zawsze kawę rozpuszczalna pije tylko z mlekiem i bez cukru.
A ja za kawą nie przepadam, chyba że pół na pół z mlekiem i słaba. Dodatkowo mam po niej problemy jelitowe od razu. [emoji1787] Za to Inka jest ok i nic mi się nie dzieje po niej. A pół na pół z mlekiem i tak nie wyczuwam za bardzo różnicy.
ja też pije ''kawe'' z biedry w saszetkach fioletowa coffe coś tam takie szczochy . Sypana nie przejdzie mi przez gardłoA ja za kawą nie przepadam, chyba że pół na pół z mlekiem i słaba. Dodatkowo mam po niej problemy jelitowe od razu. Za to Inka jest ok i nic mi się nie dzieje po niej. A pół na pół z mlekiem i tak nie wyczuwam za bardzo różnicy.
Dzięki za odpowiedź, tak tylko pytam bo gdzieś czytałam o 12mm jako optymalnej wielkości, ale nie wiem bo jeszcze mierzenie endometrium przede mną dopiero ale skoro gin tak powiedział, to nic tylko się cieszyćNic od niego na ten temat nie usłyszałam czy za dużo, tylko ze bardzo ładne
Że co?! [emoji33]Zobacz załącznik 1203616
Że co?! [emoji33]Zobacz załącznik 1203616
Ja się nie znam za bardzo, ale z tego co czytam to tez podają normę do 15mm ale zdarzało mi się wyczytać, że i 16mm to nic złego kiedyś miałam problem, że miałam za cienkie bo aż 6mm... i wtedy usłyszałam, że będę mieć problemDzięki za odpowiedź, tak tylko pytam bo gdzieś czytałam o 12mm jako optymalnej wielkości, ale nie wiem bo jeszcze mierzenie endometrium przede mną dopiero ale skoro gin tak powiedział, to nic tylko się cieszyć
Wpisałam w GoogleSkad Ty to wzielas? Czyli zaden czlowiek z tarczyca nie moze brac no chyba ze ma usunieta [emoji23][emoji23]