reklama
Hej...pisze po jakims czasie bo wlasnie dzis dostalam wyniki badan genetycznych. Nie wiem czy pisalam ostatnio ale zaszlam w ciaze zaraz po pierwszym poronieniu i niestety rowniez poronilam, tym razem samoistnie . Obecnie jestem 33 dni po poronieniu i czekam na okres. Test ciazowy negatywny. Niestety nie mam jak sprawdzic co sie dzieje bo w uk nie robia usg...ale w miedzyczasie dorobilam badania genetyczne po poronieniu i dzis dostalam wyniki...natomiast nie mam pojecia co one oznaczaja . Pomozecie?
Załączniki
Czasem google tak głupio tłumaczy angielskie strony. A co do kawy, ja pije sypana, przed zaparzeniem sama miele, taki rytuał codzienny rozpuszczalnej nie pije, nie lubie smakuWpisałam w Google
Gryfin
Fanka BB :)
Spytam się endo na wizycie jak to jest z tą macą muszę zrobić listę pytań bo znowu o czymś zapomnęCzasem google tak głupio tłumaczy angielskie strony. A co do kawy, ja pije sypana, przed zaparzeniem sama miele, taki rytuał codzienny rozpuszczalnej nie pije, nie lubie smaku
Też o tym wczoraj czytałam i w kilku artykułach była informacja, że nie jet odpowiedni przy problemach z tarczyca i przy zbyt wysokim poziomie potasu.
No i mam zagwozdkę bo już zamówiony, ja co prawda ma tylko tsh podniesione ale euthyrox biorę no i potas mam 5,1 przy normie do 5
No i mam zagwozdkę bo już zamówiony, ja co prawda ma tylko tsh podniesione ale euthyrox biorę no i potas mam 5,1 przy normie do 5
Że co?! [emoji33]Zobacz załącznik 1203616
Gryfin
Przykro mi Niestety nie pomogę w interpretacji tych wyników, nie znam się na tym, może któraś z dziewczyn ma większą wiedzę i Ci odpowieHej...pisze po jakims czasie bo wlasnie dzis dostalam wyniki badan genetycznych. Nie wiem czy pisalam ostatnio ale zaszlam w ciaze zaraz po pierwszym poronieniu i niestety rowniez poronilam, tym razem samoistnie . Obecnie jestem 33 dni po poronieniu i czekam na okres. Test ciazowy negatywny. Niestety nie mam jak sprawdzic co sie dzieje bo w uk nie robia usg...ale w miedzyczasie dorobilam badania genetyczne po poronieniu i dzis dostalam wyniki...natomiast nie mam pojecia co one oznaczaja . Pomozecie?
coca
Hej...pisze po jakims czasie bo wlasnie dzis dostalam wyniki badan genetycznych. Nie wiem czy pisalam ostatnio ale zaszlam w ciaze zaraz po pierwszym poronieniu i niestety rowniez poronilam, tym razem samoistnie . Obecnie jestem 33 dni po poronieniu i czekam na okres. Test ciazowy negatywny. Niestety nie mam jak sprawdzic co sie dzieje bo w uk nie robia usg...ale w miedzyczasie dorobilam badania genetyczne po poronieniu i dzis dostalam wyniki...natomiast nie mam pojecia co one oznaczaja . Pomozecie?
Ja nie pomogę, ale wydaje mi się, ze [mention]Carry88 [/mention] lub inna osoba, której nicku nie pamietam mogłaby coś w temacie powiedzieć. Może pomogłaby wywołać tę osobę [emoji6]
CzarnaMamba21
Głupie pytanie mam.
Czy wy niekiedy macie takie wibracje jakby w podbrzuszu? [emoji23][emoji23]
Czy wy niekiedy macie takie wibracje jakby w podbrzuszu? [emoji23][emoji23]
Magd.a
acard i zastrzyki przeciwzakrzepowe. Bo masz ryzyko zakrzepicy
Robilas homocysteine?
Ostatnia edycja:
reklama
A chciałam sobie i chłopu kupic to chyba będzie tylko dla niego...