Ale to jest test ciążowy?
Kiedy powinnaś mieć @? Bo zagubiłam się już
Nie obiecuje, że będzie widaćZobacz załącznik 1203434
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie obiecuje, że będzie widaćZobacz załącznik 1203434
Ehh.. to musi być piękne uczucie, napewno kiedyś tego doświadczymyPogadam o tym ze swoim, dawno dawno temu jak temat się pojawił to nie określiła tego w ten sposób i mi w sumie tez ciężko to pojąć, bo dla mnie jest różnica w plamieniu wynikającym np z kwestii hormonalnych nawet te 2 dni przed @ a sama miesiączka. [emoji2368] może się mylę [emoji6]
A mnie to nawet nie przeraża. Po prostu nigdy nie umiałam sobie siebie wyobrazić w stanie błogosławionym [emoji23] ale dziękuje [emoji8]
Piękna długość fazy lutealnej [emoji7]
Coś tam jest, ale nie potrafię określić koloru tej kreski. Po jakim czasie się pojawiła?Nie obiecuje, że będzie widaćZobacz załącznik 1203434
Okres dopiero na 1 grudnia, inna apka 3 grudnia.Ale to jest test ciążowy?
Coś tam jest, ale nie potrafię określić koloru tej kreski. Po jakim czasie się pojawiła?
Zaznacz dziś to będziemy razem testować [emoji6] a tak na serio przykro mi.... Przynajmniej będziemy w jednym czasie molestować małżonków [emoji23]Na papierze pojawiło się trochę brudnej krwi...[emoji17] Zaznaczyć, że jeszcze dzisiaj przyszła @ czy już na drugi dzień? Jak wy robicie jak @ pojawia się późnym wieczorem?
Ja już też z tego nic nie rozumiem Mamba. Najpierw lekarz widzi pecherzyk, potem nie widzi, potem dostajesz okres a w 12dc znowu krwawisz. Na testach owu mocne kreski, na testach ciazowych jakieś cienie. Zglupialam już od tego [emoji2370] coś tu jest mocno nie tak tylko pytanie z czym albo z kim? Albo z twoimi hormonami, albo z twoja ciąża albo z twoim lekarzem. Leć jak najszybciej na jakieś badania bo to może być coś poważnego, jakas ciąża pozamaciczna czy coś, nie wiem nie znam się na takich anomaliach..A jednak widać. No stres mam jak nie wiem. Jutro z samego rana biorę córkę pod pachę i zapierdzielam na betę. Bo to nie jest już śmieszne. Jeśli beta w poniedziałek będzie wyższa, a np. W 6tc nie befzie nic widać, to lecę na badania, nie wiem jakie, chyba na wszystkie...
Kur#a