reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ach masz rację, przepraszam zapomniałam. A poronienie samoistne czy miałaś łyżeczkowanie? Bo przy łyżeczkowaniu moga się jakieś zrosty porobić 🤔

No właśnie łyżeczkowanie. I na dodatek wiem, że w niektórych szpitalach praktykują najpierw podawanie tabletek na wywołanie żeby tak na siłę nie otwierać a ja nie dostałam od razu zabieg.
I ostatnio w luźnej rozmowie znajoma mi napomknęła, że po poronieniu miała drożność. Pogadam z lekarzem, ale pytam bo jak coś to pewnie też bym w Bocianie robiła 😉

reklama
O tak. A najgorszym przeżyciem dla mnie po porodzie było pierwsze szczepienie, płakałam razem z dzieckiem. Nie byłam na to przygotowana [emoji33]
Ja już mam starsze dzieci, teraz mnie przeraża na kogo wyrosną, czy sobie poradzą w życiu, czy nikt ich nie skrzywdzi, czy w szkole je dzieci lubią... Ciągle coś. Czasem się zastanawiam po co my te dzieci tak chcemy mieć, chyba żeby kolejne siwe włosy hodować [emoji16] oczywiście żartujeę ale ten niepokój teraz się zaczyna i wcale nie mija z czasem

Czy tylko mnie to czekanie tak denerwuje? Najpierw czekanie aż okres się skończy, potem czekanie na owu a potem jeszcze czekanie na testowanie. Nic tylko czekanie i czekanie. Zwariować można [emoji57]
Jedyny taki plus, że przez to czekanie chyba czas się wydłuża :( ale na szczęście to na co czekamy jest tego warte...

Ja już mam starsze dzieci, teraz mnie przeraża na kogo wyrosną, czy sobie poradzą w życiu, czy nikt ich nie skrzywdzi, czy w szkole je dzieci lubią... Ciągle coś. Czasem się zastanawiam po co my te dzieci tak chcemy mieć, chyba żeby kolejne siwe włosy hodować [emoji16] oczywiście żartujeę ale ten niepokój teraz się zaczyna i wcale nie mija z czasem
Mój ojciec twierdzi, że siwy jest przeze mnie i mój okres dojrzewania 🤣

reklama
Potwierdzam[emoji28] ja z tym wielkim brzuchem spać nie mogłam. I zaczęłam chrapać[emoji85] tak głośno, że sama siebie budzilam, na szczęście po porodzie przeszło [emoji57]
A moja mała ciągle miała w brzuchu czkawkę i mnie w nocy budziła, bo tak czkała, że mi cały brzuch skakał 😂😂
@Gryfin czekam jutro na Twoją betę 😎

Do góry