reklama
E
Em82
Gość
Mój to samo. Czkawka dzień i noc[emoji28]A moja mała ciągle miała w brzuchu czkawkę i mnie w nocy budziła, bo tak czkała, że mi cały brzuch skakał [emoji23][emoji23]
@Gryfin czekam jutro na Twoją betę [emoji41]
MamaR
Fanka BB :)
Pisałyśmy tu dziś o drożności. Ja miałam laparoskopowo na nfz. W znieczuleniu ogólnym. Nic nie bolało. 3 cykle później byłam w ciąży z pierwszym dzieckiem, staraliśmy się o nie dwa lata równe, teraz mamy dwoje dzieci i staramy did o trzecie pierwszy cykl :-)No i witam 1 dc, @ przyszła. Teraz planuje iść do innego lekarza i zrobić badania drożności. Czy któraś z was miała robioną drożność ? Jak to wygląda(boli?) i jaka cena ?
HeraUnique
To jeszcze nie jest najgorszy wynik, brakuje bardzo mało do normy. Konsultowałaś to z lekarzem? Lekarz Ci zlecił badanie?Dziewczyny, zawrócę wam jeszcze głowę. Zrobiłam badanie progesteronu. Wynik 10,90. Norma od 11 dla pierwszego trymestru.
Gryfin
Minimalna różnica, więc chyba nie jest źle...dzwoniłaś do lekarza z tym wynikiem?Dziewczyny, zawrócę wam jeszcze głowę. Zrobiłam badanie progesteronu. Wynik 10,90. Norma od 11 dla pierwszego trymestru. A ja biorę dhupaston. Czy nie powinien być wyższy? Krwawienie non stop się pojawia
MamaR
Duphaston jest sztuczny i nie wychodzi w badaniu krwi na poziom progesteronu (w przeciwieństwie do luteiny)Dziewczyny, zawrócę wam jeszcze głowę. Zrobiłam badanie progesteronu. Wynik 10,90. Norma od 11 dla pierwszego trymestru. A ja biorę dhupaston. Czy nie powinien być wyższy? Krwawienie non stop się pojawia
Silence85
dopiero teraz zobaczyłam wynik. Długo nie było i zasnęłam. Tylko ja biorę dhupaston i powinien być wyższy chyba. Jutro jadę na Szczecin na usg blizny. Bo lekarz wczoraj stwierdził, że źle zszyta była.Minimalna różnica, więc chyba nie jest źle...dzwoniłaś do lekarza z tym wynikiem?
Magd.a
dopiero teraz zobaczyłam wynik. Długo nie było i zasnęłam. Tylko ja biorę dhupaston i powinien być wyższy chyba. Jutro jadę na Szczecin na usg blizny. Bo lekarz wczoraj stwierdził, że źle zszyta była. Zobacz załącznik 1202385Zobacz załącznik 1202384
Ile tego dupka bierzesz ?
reklama
Silence85
No widzisz myślałam że on wpływa naDuphaston jest sztuczny i nie wychodzi w badaniu krwi na poziom progesteronu (w przeciwieństwie do luteiny)
poziom progesteronu.