reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

ja mam 3dc i też tak mam, z tą różnicą, że nie czekam na 30dc ale tak chociaż na 14 😉
już niedługo :D

Oczywiście, że macie... Dużo kobiet już by się załamało i odpuściło po 2/3/4 latach starań, znam jeden taki przypadek osobiście... A Wy nadal się staracie, robicie badania i mnóstwo innych rzeczy, to jest godne podziwu ❤👏

dokładnie tak, ta chęć na pewno jest tak ogromna, ale grunt, że się nie poddajecie i w końcu się uda.. masz tutaj nasze wsparcie. 😘

reklama
Eee to mój jak ladacznica, łatwy jest [emoji23] tylko czeka aż mi się okres skończy, a jak już widzi, ze sikam na testy owu to tylko dopytuje „to kiedy maraton, kiedy te najbardziej płodne” [emoji23]
haha :D czyli dobry znak :D ale faceci raczej też na te maratony nie narzekają 8-) przynajmniej nie słyszałam o takim przypadku :D

Dobre są?
Ktoś robił?
IMG_20201116_191341.jpeg

Oj może będzie u Ciebie tak jak u mnie! Pierwsza ciąża w 24cyklu starań :-) Teraz mam dwójkę dzieci i pierwszy cykl starań o trzecie :-) A już myślałam że nigdy się nie uda!
U mnie byly juz teoretycznie 4 ciaze ale biochemiczne niestety. Dzieci zadnych.

Zycze i Tobie i sobie tych dwoch kresek🤩

reklama
Do góry