Gryfin
Fanka BB :)
Można go zażywać skoro już biorę, mace i wiesiołka? Nie za dużo tego?Codziennie do posiłku 1 kapsułkę, lub jak podaje producent to jest typowo na IO taki suplement ziołowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Można go zażywać skoro już biorę, mace i wiesiołka? Nie za dużo tego?Codziennie do posiłku 1 kapsułkę, lub jak podaje producent to jest typowo na IO taki suplement ziołowy
Na receptę.Clo jest bez recepty?
Clo jest na receptę.Clo jest bez recepty?
Sorki gapa ze mnie nie dodałam fotki. Głowa mnie tak boli że już nie myślę na początku były ciemniejnie, później bledsze słabe kreseczki a teraz znów ciemnieje, mam nadzieję że to dobry znak.Owu? [emoji16]
Zupełnie nie każdy z tych supli ma inne działanie gdybyś widziała ile ja rano łykamMożna go zażywać skoro już biorę, mace i wiesiołka? Nie za dużo tego?
I ja, też o 3 i przeżywam, mniej niż wcześniej bo już okres mnie nie zaskakuje tak jak na poczatku starań, ale jednak.Ale każde dziecko pragnie się tak samo i kocha tak samo [emoji19] też staram się o 3 [emoji53] ...
tak caly czas maksymalnie 1500mg do posiłku z wegowodami. To się bierze na IO ma takie same działanie jak metformina tylko jest bez recepty i nie niszczy wątroby tak jak meta.Ją bierze się przez cały cykl? Ile? Do czego?
Ja w mojej 2 ciąży miałam plamienie implantacyjne wyglądało na początek okresu, ale minęło po 3 dniach i to co mnie zastanowiło to to że się nie rozkręciło krwawienie jak przy @. To było w dniu spodziewanej @, test robiłam był negatywny a to był wtorek, a w sobotę już blada kreska na teście Także wszytsko może się zdarzyć.Ehh juz jestem po tylu próbach,po tylu nakręcaniach się ze tym razem podchodzę do tego raczej sceptycznie..ale myslalam ze plamienie implantacyjne to jakieś lekkie czerwone nitki a nie cos co przypomina początek okresu?
I przede wszystkim to suplement ziołowy... Wyciąg z berberysu najczęściejtak caly czas maksymalnie 1500mg do posiłku z wegowodami. To się bierze na IO ma takie same działanie jak metformina tylko jest bez recepty i nie niszczy wątroby tak jak meta.
mi endo w Pl zrobiła badania bo akurat chciała wszystko sprawdzić bo nie umiałam zajść w ciążę i mi wyszło w krzywej cukrowej dwu punktowej na czczo i po 2h. Insulina po. Obciążeniu po 2 h prawie 200. Objawów żadnych nie miałam dopiero po jakimś czasie zaczęłam tyć w oczach od patrzenia na jedzenie chociaż nie wiem czy dokładnie przez IO bo też mam tarczyce niedoczynność hashimoto a to też wpływa na wagę jak była nie leczona lub była źle leczona od początku przez kilka lat.