Celia89
Fanka BB :)
Lepiej herbatą niż jakby wppadł do sedesuOplułam telefon herbatą [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lepiej herbatą niż jakby wppadł do sedesuOplułam telefon herbatą [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
No widzisz, ja też już ten cykl spisałam na straty a tu kuku[emoji85]A już myślałam że po owulacji i nici z tego cyklu [emoji41] a tu taki suprise [emoji28]
Drugi raz już się nie dam w to wrobic [emoji6]Lepiej herbatą niż jakby wppadł do sedesu
Do dziełaA ja już chyba miałam.pik, bo z rana test najciemniejszy a później już druga kreska coraz bledsza. Poza tym brzuch boli jak na owulację więc to to
Maraton czas zacząćDo dzieła
Jesteś najlepszaSą takie specjalne, porodowe.. Mało tego do kompletu wysyłają sitko.. Był taki czas, że zastanawialam się po co ono.. Zaczęłam czytać forum i się dowiedziałam.. To tak wracając do gównianych spraw
podpisuję się pod tym. Ja po pierwszym porodzie już 3 lata i dupa blada ;/. a wyniki mamy wzorowe .. i weź tu człowieku spokojnie śpij itd ..Ale ja nie napisałam, że po pierwszym dziecku nie ma problemów z zajściem w ciążę, tylko, że można być pewnym (skoro dziecko jest na świecie) że koleżanka może zajść w ciążę ogólnie