reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Serio? Chyba nie rozumiesz. Nie chodzi o to by robić z nikogo cierpietnice, tylko o to by umieć się postawić na miejscu innej osoby. Tylko tyle i aż tyle. Są tu dziewczyny co się starają jeden cykl i takie co starają się 30.

W końcu ciążowe wątki są dla ciężarnych a staraczkowe dla tych starających logiczne nie?
żeby wymagać czegoś od kogoś, trzeba najpierw samemu opanować umiejetność. Dlatego zanim zaczniesz oczekiwać że ktoś zachowa się taktowanie, sama naucz się odpowiadać w ten sposób.

reklama
Hej dziewczyny [emoji6] No nadrobiłam Was [emoji16] ja witam się w 3 dc niestety. Tym razem miałam cykl 35 dniowy przy cyklach 28/30 No ale cóż, trzeba działać dalej [emoji6] mało się udzielam, ale staram się na bieżąco was podczytywać i każdej z Was kibicuje [emoji8] w tym cyklu spruboje z testami owu, nigdy nie miałam z nimi styczności i aż jestem ciekawa jakie cyrki mi wyjdą [emoji23] No ale od czegoś trzeba zacząć, marzy nam się z mężem najpiękniejszy prezent na święta [emoji7] więc czekam aż ten małpiszon się skończy i działamy [emoji16]

Ja 5dc wiec idziemy podobnie. Testy owu mamy opanowane [emoji1787] jak co to pytaj [emoji1787] i ściągaj aplikacje Premom, pomoże Ci, jest darmowa [emoji4]

żeby wymagać czegoś od kogoś, trzeba najpierw samemu opanować umiejetność. Dlatego zanim zaczniesz oczekiwać że ktoś zachowa się taktowanie, sama naucz się odpowiadać w ten sposób.

Na pytanie o witaminy [mention]HeraUnique [/mention] napisała, ze lepiej je zadać na wątku mamowym i napisała grzecznie i słusznie, bo tam zapewne więcej osób korzysta z witamin ciążowych [emoji2368] a ze dyskusja się potoczyła jak potoczyła to już inna sprawa, bo zaczęła się normalnie. Nawet [mention]CzarnaMamba21 [/mention] przyznała, ze pomyliła wątki [emoji2368] Wystarczyło uciąć temat w tamtym momencie i byłoby ok.

Ogólnie nie wypowiadam się ale powiem Wam że atmosfera tutaj jest straszna . Nie dziwie sie,że wszystkie uciekają i zakładają prywatne wątki . Zero wsparcia a tylko z każdej strony jad i gownoburze .

Jeśli ktoś nie chce opowiadać na pytanie to niech je ominie i zignoruje .

Ogólnie nie wypowiadam się ale powiem Wam że atmosfera tutaj jest straszna . Nie dziwie sie,że wszystkie uciekają i zakładają prywatne wątki . Zero wsparcia a tylko z każdej strony jad i gownoburze .

Dziewczyny jak coś to ja od was czuje dużo wsparcia na tym wątku [emoji8][emoji173][emoji173][emoji173]

Ok ja rozumiem, że wymiana zdań moja z Mambą do przyjemnych nie należy, i nie powinnam dać się sprowokować. Ale tak naprawdę gdzie jest ten jad i brak wsparcia? Czy ja komuś niegrzecznie odpisuje? Czy ja się czepiam? Bo serio chciałabym to wiedzieć, bo może ja jestem ślepa 🧐

reklama

To zależy też ile tu przesiadujesz i ile widzisz... 99% wszystkich rozmów tu są na temat około staraniowe i każda z Nas daje coś od siebie, ale oczywiście zdarzają się anomalia zazwyczaj wywołane fake kontami, które dopiero co piszą pierwszy post na staraczkach i to z dodatnim testem ciążowym 🤷‍♀️ a to, że ktoś zakłada własne wątki, proszę bardzo, każdy robi co uważa za stosowne 😉

Do góry