Bardzo drogie teoje badanie ja robiłam w sierpniu i płaciłam 400zl. Jesteś pewna czy znieczulenie jest potrzebne ?Moje Sono kosztuje 700 a że nie było wolnego terminu na badanie bez zniczulenia to musiałam się zapisać na badanie ze znieczuleniem bo na to termin był.. Znieczulenie dodatkowe 400..
reklama
Mimi94
Fanka BB :)
Muszę mieć zrobione w środę, czwartek albo piątek. Nie ma wolnego terminu na badanie bez znieczulenia.. Tylko termin na badanie ze znieczuleniem.. 1100 za Sono HSG [emoji2356][emoji2356][emoji2356]Bardzo drogie teoje badanie ja robiłam w sierpniu i płaciłam 400zl. Jesteś pewna czy znieczulenie jest potrzebne ?
Tylko patrzą jak zadrzeć z człowieka. Ja dzwoniłam i terminu od ręki były. Nawet chcąc do konkretnego lekarza po prostu mnie dopisali.Dzięki ale nie było terminu na bez wić musialam ie umówić ze znieczuleniem bo wtedy termin był..
Anio0lek
Ja!Trzeba się napić winka[emoji485] kto ze mną?[emoji6]
E
Em82
Gość
Zdrówko![emoji1635][emoji38]Ja! [emoji485][emoji485][emoji485][emoji16][emoji16][emoji16]
Wrzosek
Sporo tego i całkiem inne niż moje. Robiłam posiew ale z kanału szyjki macicy, cytologia miała byc nie starsza niż rok. Miałam tez mieć grupę krwi ale w sumie badanie było zrobione bez tego.Wymaz z pochwy
Antygen hbs
Antygen hiv
P/ciała p/hiv
HIV Antygen p/ciala
Homocysteina
Przeciwciala przeciw hbc igm
P/ciała p/hcv
Wr
Taki mi zaleciał dr na wizycie wiedząc że jak dostanę @będę szła na drożność.
Przed drożnością mam zrobić glukozę na czczo, sód, potas, aptt i morfologie
Mimi94
PozazdrościćTylko patrzą jak zadrzeć z człowieka. Ja dzwoniłam i terminu od ręki były. Nawet chcąc do konkretnego lekarza po prostu mnie dopisali.
Katia90
Ja też!!!
Gryfin
Ja też dzisiaj chciałam wzięłam dwa łyki i mi w ogóle nie wchodziło ta pełnia na mnie działa okropnie
reklama
Trzeba się napić winka[emoji485] kto ze mną?[emoji6]
Zaciągnij do winka partnera. Może zagrzeje bardziej pozytywne emocje.