coca
Fanka BB :)
Ale jak to tylko on? A reszta domowników? [emoji33]
Zmieniły się zasady w październiku. Reszta domowników ma kwarantannę jeśli u jednego z domowników potwierdzony COVID.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jak to tylko on? A reszta domowników? [emoji33]
23 października zmieniły się przepisy. Na kwarantannie tylko osoba, która miała kontakt z przypadkiem potwierdzonym. Reszta rodziny pracuje normalnie i żyje normalnie.Ale jak to tylko on? A reszta domowników? [emoji33]
Tego badania jeszcze nie robiłamMam kolejny problem... Otrzymałam wyniki i mam się skonsultować z imunologiem.. Znalazłam jednego w Poznaniu i umówiłam na najwcześniejszy termin 15.12... Bez komentarza...
Co do wyników to może któraś się zna lub miała podobnie?? Zobacz załącznik 1192841
Zmieniły się zasady w październiku. Reszta domowników ma kwarantannę jeśli u jednego z domowników potwierdzony COVID.
[emoji2356]23 października zmieniły się przepisy. Na kwarantannie tylko osoba, która miała kontakt z przypadkiem potwierdzonym. Reszta rodziny pracuje normalnie i żyje normalnie.
Tak mi przykro ale nie poddawaj się, może potrzebujesz czasu, aby troszke ochłonąć i uspokoić się. Wierzę że w końcu Cię się uda ( jak i każdej z nas) kobiety potrafią wiele przezwyciężyć, nawet nie wiedzą same jak są silne i ile potrafią znieść. Dla każdej kobiety przychodzi odpowiedni czas, niestety nie wtedy kiedy my tego chcemy. Ale życie Ci prosto z serducha obyś jak najszybciej ujrzała piękne dwie kreseczki. Ściskam i głową do góry
Dziękuję Kochana ale naprawdę mam dość. 2 ciążę poronione i teraz problem z zajściem mimo takich starań to dla mnie za dużo. Zaraz skończę 34 lata a nie chce rodzic przed 40. Pora się z tym pogodzić. Moje życie od urodzenia było ciężkie i zawsze muszę z czegoś rezygnować, zawsze coś się nie udaje, widocznie tak musi być.
Naprawdę przykro mi. Ale Ty sama wiesz najlepiej co czujesz. Chciałam tylko podtrzymać cie na duchu i trochę wesprzeć mimo wszystko powodzenia
Wiem Kochana i Dziękuję Ci bardzo za to ale ja nie dam rady przechodzić przez to po raz kolejny, dość już się wycierpiałam w życiu choć sama nie wiem czemu, zawsze staram się wszystkim pomóc a sama ciągle mam kłody pod nogami. Całe życie myślałam pozytywnie- to było moje motto ale chyba już się wyczerpało. Nie podniosę się po kolejnej porażce. Muszę odpuścić. Nie mam po prostu siły. Zbyt ciężkie to życie.Naprawdę przykro mi. Ale Ty sama wiesz najlepiej co czujesz. Chciałam tylko podtrzymać cie na duchu i trochę wesprzeć mimo wszystko powodzenia
Dokładnie. Najbardziej niepocieszona jest moja córka. Oświadczyła że ona też chcę być na kwarantannie bo jest to niesprawiedliwe że nie dość że brat ma zdalne nauczanie a ona nie to jeszcze on ma kwarantanne i policja będzie przyjeżdżac żeby mu pomachac23 października zmieniły się przepisy. Na kwarantannie tylko osoba, która miała kontakt z przypadkiem potwierdzonym. Reszta rodziny pracuje normalnie i żyje normalnie.