reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Mam pytanko, brałyście coś poza kwasem foliowym w trakcie starań ?🤔🤔🤔
Pregna start i ovarin, i wiesiołek do owu 😎
Sklad pregna 1 kapsułka zawiera: kwas foliowy 800mcg (400%)* (w tym: kwas pteroilomonoglutaminowy 400mcg, L-metylofolianu wapnia 400mcg), jod 200mcg (133%)*, witamina D 2000IU 50mcg (1000%)*, cynk 5mg (50%)*, cholina 125mg, witamina B6 1,4mg (100%)*, witamina B12 2,5mcg ( 100%)*.

reklama
Mam pytanko, brałyście coś poza kwasem foliowym w trakcie starań ?🤔🤔🤔
Moje i mojego męża dobroci 😉
IMG_20201022_195314.jpg

Hej dziewczyny. Niestety rano test negatywny, zrobiłam rano hcg z krwi i czekam na wyniki... nie wróżę że się udało bo dziś mam 30dc i 16 dpo także test rano powinien już być pozytywny i to mocno a niestety była tylko 1 kreska. Coś mi się zdaje że to wszystko przez to łyżeczkowanie będą problemy. Wcześniej zachodziłam odrazu jak tylko były dni płodne. Teraz też były przytulanki co drugi dnień odkąd tylko dni płodne się zaczęły, w dniu owulacji też i po owulacji też. A owulacja była bo robiłam testy. Nie brałam już rano duphastonu i acardu bo nie ma sensu. Jestem załamana...
Może jeszcze nie wszystko stracone, wiem że to nie łatwe ale staraj się myśleć pozytywnie 😉. Ściskam mocno i życzę aby wyniki bardzo mile Cię zaskoczyły 😍

Akurat dziś kończy się @ to dobry czas 😛😂 ale w tym cyklu trochę odpuszczam.. ani nie tobie testów owu, ani nawet w kalendarzyk nie zaglądam na kiedy wypada. Stawiam na jedna kartę 😛😁 może ta maca zdziała cuda 🤣🤣
Ja mam tak samo, w tym cyklu nie robię testów, biorę tylko suplementy i cieszę się chwilą 🥰 powodzenia!

reklama
Do góry