reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Hej dziewczyny. Niestety rano test negatywny, zrobiłam rano hcg z krwi i czekam na wyniki... nie wróżę że się udało bo dziś mam 30dc i 16 dpo także test rano powinien już być pozytywny i to mocno a niestety była tylko 1 kreska. Coś mi się zdaje że to wszystko przez to łyżeczkowanie będą problemy. Wcześniej zachodziłam odrazu jak tylko były dni płodne. Teraz też były przytulanki co drugi dnień odkąd tylko dni płodne się zaczęły, w dniu owulacji też i po owulacji też. A owulacja była bo robiłam testy. Nie brałam już rano duphastonu i acardu bo nie ma sensu. Jestem załamana...
Mój pierwszy test w dniu @ był bardzo słaby. Beta też nisko. A dziś niespodzianka. Także trzymam kciuki.

Mam pytanko, brałyście coś poza kwasem foliowym w trakcie starań ?[emoji848][emoji848][emoji848]
Ja zażywam wid d3 wit z grupy B z kwasem metylowany i b12 metylokobalamina leki na tarczyce berberyne na IO acard 75mg i zażywalam do nie dawna od 1dc do owu olej z wiesiołka w postaci kapsułek.

reklama
Do góry