reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Wróciłam z marszu. Ale żeście naskrobaly [emoji2957]
Co u was? Jakieś nowosci?
I chciałam zapytać o witaminy dla mnie, dla starajacej się i tej, której jesień dobija ( w sensie źle samopoczucie, brak chęci wstania z łóżka, zmęczenie) Zobacz załącznik 1192616
Ja biorę witaminy dla kobiet w ciąży, inozytol z cholina, Wit. D3 4000-6000 jednostek, DHA, żelazo, kwas foliowy dodatkowo dwie tabletki, acard, koenzym Q10. Chyba niczego nie zapomniałam. 🤔

Dzień dobry [emoji3590] dawać kreski bo jakoś cicho ostatnio, a październik miał bym bombowy [emoji16]
październik jest bombowy, ale pod innym względem 😑
Dajmy szansę listopadowi 😉

A tak serio, to cześć wszystkim!
U mnie full chata, bo zdalne nauczanie od dziś. Brakuje tylko Mena, bo wrócił wczoraj z Grecji i musi się izolować dla naszego bezpieczeństwa, czekając na wynik testu na COVID. Jak wszystko będzie dobrze to środa/czwartek będziemy w komplecie i nie wiem czy nasz internet wytrzyma takie obciążenie 🙄

Witam w nowym tygodniu :) u mnie 9 dpo, temp. mi znowu skoczyła o 0,2 [emoji15]piersi mnie bolą i w dole pleców też boli
Pokażesz wykres? Ja swój wstawię żebyś zerknęła [emoji116]
Screenshot_20201026_082807_org.iggymedia.periodtracker.jpeg

reklama
Niestety nie, to pierwszy cykl z termometrem, mierzę od 9 października (7dc) termometrem z dwoma miejscami po przecinku, wcześniej zwykły elektroniczny z jednym miejscem

Do góry