Silence85
Fanka BB :)
A o co chodzi z tym markerem? Kupiłam test, w oczekiwaniu na wyniki bety sprawdzę czy kreska ciemniejeA gdzie kreska do malowana markerem[emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A o co chodzi z tym markerem? Kupiłam test, w oczekiwaniu na wyniki bety sprawdzę czy kreska ciemniejeA gdzie kreska do malowana markerem[emoji848]
[emoji1787][emoji1787][emoji1787] To ci wybaczamNo kurcze, rano szłam do apteki to jeszcze papierniczy był zamknięty [emoji23][emoji23]
Nasza koleżanka wymyśliła ze jak nie ma kreski mówiącej że się jest w ciąży to malujesz kreskę testowa i wstawiasz zdjęcie i widać kreskę dobrze widoczna [emoji1787][emoji1787]A o co chodzi z tym markerem? Kupiłam test, w oczekiwaniu na wyniki bety sprawdzę czy kreska ciemnieje [emoji2368]
[emoji1787][emoji1787][emoji1787] Wiesz wtedy każdy widzi ta kreske [emoji85]To jest myśl [emoji23]
A jak ktoś nie ma markera to może podmienić test ciążowy na test owu z pięknymi 2 kreskami?[emoji848][emoji28][emoji1787][emoji1787][emoji1787] To ci wybaczam Nasza koleżanka wymyśliła ze jak nie ma kreski mówiącej że się jest w ciąży to malujesz kreskę testowa i wstawiasz zdjęcie i widać kreskę dobrze widoczna [emoji1787][emoji1787]
Trzeba pytać @HeraUnique bo to ona wymyśliła z tym markerem. Nie chcę wchodzić w paradę.A jak ktoś nie ma markera to może podmienić test ciążowy na test owu z pięknymi 2 kreskami?[emoji848][emoji28]
O, wtedy jeszcze lepiej!A jak ktoś nie ma markera to może podmienić test ciążowy na test owu z pięknymi 2 kreskami?[emoji848][emoji28]
A więc @HeraUnique można? Obiecuje, że nie będzie widać, że to test owu. Wpakuje test owu paskowy w obudowę po ciazowym i nikt się nie skapnie [emoji2958]Trzeba pytać @HeraUnique bo to ona wymyśliła z tym markerem. Nie chcę wchodzić w paradę.
[emoji1787][emoji1787][emoji1787]A więc @HeraUnique można? Obiecuje, że nie będzie widać, że to test owu. Wpakuje test owu paskowy w obudowę po ciazowym i nikt się nie skapnie [emoji2958]