reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
No kurcze, rano szłam do apteki to jeszcze papierniczy był zamknięty [emoji23][emoji23]
[emoji1787][emoji1787][emoji1787] To ci wybaczam
A o co chodzi z tym markerem? Kupiłam test, w oczekiwaniu na wyniki bety sprawdzę czy kreska ciemnieje [emoji2368]
Nasza koleżanka wymyśliła ze jak nie ma kreski mówiącej że się jest w ciąży to malujesz kreskę testowa i wstawiasz zdjęcie i widać kreskę dobrze widoczna [emoji1787][emoji1787]

[emoji1787][emoji1787][emoji1787] To ci wybaczam Nasza koleżanka wymyśliła ze jak nie ma kreski mówiącej że się jest w ciąży to malujesz kreskę testowa i wstawiasz zdjęcie i widać kreskę dobrze widoczna [emoji1787][emoji1787]
A jak ktoś nie ma markera to może podmienić test ciążowy na test owu z pięknymi 2 kreskami?[emoji848][emoji28]

Cześć dziewczyny, daaaawno mnie nie było, widzę pełno nowych awatarów, pewnie nikt mnie nie pamieta..[emoji16] potrzebowałam przerwy od tematu ciąży, zmeczyly mnie te starania, pomiary, obserwacje, rozczarowania..[emoji3062]byłam chora w międzyczasie i troche życiowych zawirowań się działo, ale teraz się uspokaja i będę w wolnych chwilach nadrabiać forum, jestem bardzo ciekawa ile z was "zaskoczyło".. [emoji3590] pozdrawiam! Chciałam zostawić znak że żyje [emoji254]

reklama
Do góry