Górna norma dla mojego wieku to 7 dlatego się bardzo zmartwiłam. Tak mnie wczoraj duży dół złapał, boję się że już mi nie będzie dane mieć dzieci długo długo się wzbraniałam przed drugim dzieckiem bo a to praca niepewna a to mieszkanie małe , tak gdzieś z 3 lata temu poczułam ogromną , jak to nazwać, potrzebę, ogromny instynkt by mieć drugie dziecko, no ale wtedy dopiero zaczynałam pracę, zaczęliśmy budowę domu i stwierdziliśmy że poczekamy. Ale z czasem mi się to nasilało, wyłam jak się dowiadywałam o ciąży kogoś z bliskich czy znajomych. Teraz ogromnie żałuję, mój mąż też z resztą bo to on nie chciał jeszcze póki domu wykończony. Teraz co jest praca, jest kasa, jest piękny dom ale cóż z tego....Chyba 1.25 to nie jest źle Zanim dostałam swój wynik strasznie dużo o tym czytałam. Poniżej 1 jest źle.
reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
Też mi zawsze spadała dzień przed albo w dniu @ a teraz mam już 2 cykl, że spada na jeden dzień @ i wraca do poziomu wyższychWitam w nowym tygodniu
@Ancka Ty sobie nie rób jaj, nie zostawiaj mnie w tym oczekiwaniu Ja chyba nie będę testować w czwartek, jesli @ nie przyjdzie, jakoś podoba mi się ten stan niewiedzy i oczekiwania
Zmierzyłam dziś temperaturę, 37,2 a to znaczy, że nie będzie jej dziś ani jutro. Jestem tą szczęściarą, której temperatura spada do 36,8 zawsze dzień przed @. Genialne bo wiem kiedy się jej spodziewać.
A tak poza tym to mam objawy ciąży i mam objawy na @
Gryfin
Mi tam jeszcze sie nie chce sprawdzać temperaturyKurcze ta temperatura mnie kusi... Daje fajny pogląd... No ale ja raz śpię 7h raz 3.5... no narazie się trzymam
Sherlook
Ale takie duże amh 7 to jest objaw policystycznych jajników. Ja mam amh 4.56 i się bałam, że już będzie za wysokie Ale gin powiedział, że git. Też długo odkładaliśmy zajście w ciążę. Nie mam nawet jednego dziecka. Mamy teraz pracę na stałe, swoje mieszkanie i mimo wszystko nie jestem szczęśliwa.Górna norma dla mojego wieku to 7 dlatego się bardzo zmartwiłam. Tak mnie wczoraj duży dół złapał, boję się że już mi nie będzie dane mieć dzieci długo długo się wzbraniałam przed drugim dzieckiem bo a to praca niepewna a to mieszkanie małe , tak gdzieś z 3 lata temu poczułam ogromną , jak to nazwać, potrzebę, ogromny instynkt by mieć drugie dziecko, no ale wtedy dopiero zaczynałam pracę, zaczęliśmy budowę domu i stwierdziliśmy że poczekamy. Ale z czasem mi się to nasilało, wyłam jak się dowiadywałam o ciąży kogoś z bliskich czy znajomych. Teraz ogromnie żałuję, mój mąż też z resztą bo to on nie chciał jeszcze póki domu wykończony. Teraz co jest praca, jest kasa, jest piękny dom ale cóż z tego....
KarolaHoPe31
Zaangażowana w BB
Witam Was kochane Staraczki. Jejku długo nie zagladałam, nie nadrobie tych wszystkich stron. Gratuluję II kresek . Ja.po poronieniu czekam właśnie na ten 1 okres, minął mc i brzuch mnie pobolewa to chyba na dniach dostanę Od dziś będę na bieząco
Cieszyłam bym się jakby było 2 a takto obawiam że z moim AMH i męża koncentracja poniżej normy mamy małe szanse.Ale takie duże amh 7 to jest objaw policystycznych jajników. Ja mam amh 4.56 i się bałam, że już będzie za wysokie Ale gin powiedział, że git. Też długo odkładaliśmy zajście w ciążę. Nie mam nawet jednego dziecka. Mamy teraz pracę na stałe, swoje mieszkanie i mimo wszystko nie jestem szczęśliwa.
A myśleliście jakie będą Wasze dalsze kroki jeśli się nie uda naturalnie? Np in vitro albo w ostateczności adopcję?
młoda1994
A przygotowałaś się do tego badania odpowiednio?Dziewczyny robiłam wyniki krwi i prolaktyna jest za wysoka mam ją w wysokości 54,59, czym to może być spowodowane ?
Masz jakieś problemy z cyklem? Karmisz piersią?Dziewczyny robiłam wyniki krwi i prolaktyna jest za wysoka mam ją w wysokości 54,59, czym to może być spowodowane ?
reklama
Sherlook
Ja jeszcze muszę zrobić wyniki męża i badanie drożności. Ale na razie liczę na to, że jak wyleczę stan zapalny to się uda Jeśli wyniki będą dobre to chyba będziemy nadal próbować. Według ginekologa mam jeszcze dużo czasu. A potem chyba inseminacja. Może in vitro. Adopcji nie planujemy.Cieszyłam bym się jakby było 2 a takto obawiam że z moim AMH i męża koncentracja poniżej normy mamy małe szanse.
A myśleliście jakie będą Wasze dalsze kroki jeśli się nie uda naturalnie? Np in vitro albo w ostateczności adopcję?