HeraUnique
Fanka BB :)
Nie zjawi wierzę, że Ci się udałoW czwartek jeśli do tej pory się nie zjawi ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie zjawi wierzę, że Ci się udałoW czwartek jeśli do tej pory się nie zjawi ....
No tak też prawdaSzansa jest zawsze w każdym cyklu taka sama
Racjs, teraz dopiero zauważyłamTak własnie o nim mówię, Babystart a pod spodem napisane Fertilsafe ☺
Ciężko tak powiedzieć, szanse zawsze są, ale my same czasem własnych cykli nie ogarniamy a robiłaś testy owu albo byłaś na monitoringu?Dziewczyny a tak Was zapytam, wiem że najlepiej czekać do terminu miesiączki i wtedy test. Ale co o tym myślicie... Przy cyklach 29/ 30 starając się w dniach cyklu 11; 13; 16; 18 ; 21 czy jest szansa? Okres miałam 27 września.
Strasznie mi miłoNie zjawi wierzę, że Ci się udało
Najważniejsze to trzymać się pozytywnych myśli , będzie ok zobaczysz daj znać po wizycie .TrzymamSpokojnie pewnie nie będzie. Zawsze człowiek będzie się martwił czy ok. Dziś mnie brzuch jak na @ bardzo boli. Jutro mam wizytę
Nie właśnie nie, sugerowałam się śluzem płodnym i bólem w jajnikach. Wiem że to nie dokońca pewne... No cóż pozostaje tylko czekać...Ciężko tak powiedzieć, szanse zawsze są, ale my same czasem własnych cykli nie ogarniamy a robiłaś testy owu albo byłaś na monitoringu?
Kiedy testujesz?Nie właśnie nie, sugerowałam się śluzem płodnym i bólem w jajnikach. Wiem że to nie dokońca pewne... No cóż pozostaje tylko czekać...
Ja jednak pojutrze. Nie wiem dlaczego myślałam że jutro jest czwartekTeż mam jutro wizytę....
Okres planowo mam dostać w poniedziałek / wtorek. Choć raz na kilka cykli wydłuża mi się najdłuższy miałam 36 dc. Więc myślę że jak do tego 36dc nie dostanę to dopiero wtedy test. Już tyle razy testowałam nawet jak był 1 dzien spóźnienia że tracę wiarę.Kiedy testujesz?