marysia1205
Fanka BB :)
Też mam jutro wizytę....Mnie z kolei on martwi w połączeniu z bólami jak na miesiączkę. Ale jutro wizyta. Lekarz zobaczy co i jak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam jutro wizytę....Mnie z kolei on martwi w połączeniu z bólami jak na miesiączkę. Ale jutro wizyta. Lekarz zobaczy co i jak.
Tak własnie o nim mówię, Babystart a pod spodem napisane FertilsafeJa używam żelu Babystart, od tego cyklu, zobaczymy jaki będzie efekt
Ja też pracowałam do 7 krwawienie miałam samoistne ale nic się nie stało miesiąc później urodziłam, zdrowa do dziś corcieJa pierwszą ciążę poronilam. Była to ciąża obumarla. Miałam 22 lata wtedy. Szybko zaszlam w drugą. Dwa miesiące po poronieniu. I była z przebojami całe 9 miesięcy. Za to kolejna ciąża z wpadki 3lata później była idealna. Był krwiak co prawda, ale nie było plamien, bóli itd. Do 7 miesiaca pracowałam.
Tak ja robiłam z mężem dwa razy, raz 14 dni za drugim cały czyli 42 dni, ale to wtedy się jeszcze nie staraliśmyA robiła któraś z Was post Dr Dąbrowskiej? Znam kobitkę, która dzięki niemu zaszła w ciąże i to moment przed 40 rokiem życia
Gratulacje. [emoji4]UDAŁO SIĘ [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Kiedy testujesz ?Hejj witam w 27 DC , pierwszy termin @ za mną w czwartek drugi [emoji6] dziś dzień powatpienia jakoś tak nie mam wiary w ten cykl , jakbym się bała dać sobie nadzieję żeby się zaskoczyć a nie rozczarować...
W czwartek jeśli do tej pory się nie zjawi ....Kiedy testujesz ?
Szansa jest zawsze w każdym cyklu taka samaDziewczyny a tak Was zapytam, wiem że najlepiej czekać do terminu miesiączki i wtedy test. Ale co o tym myślicie... Przy cyklach 29/ 30 starając się w dniach cyklu 11; 13; 16; 18 ; 21 czy jest szansa? Okres miałam 27 września.