reklama
Daraa_94
Fanka BB :)
Ja biorę Wit C, D, zestaw BDziewczyny a bierzecie jakieś witaminy poza kwasem foliowym ?
Olej z wiesiołka w tabletkach, maca i Ovarin
Gigi Tg
Gratulacje i spokojnej ciąży
AniaL92
Nie... Wstyd się przyznać ale nie mierze temp. Itp. Do tej pory z miesiąca na miesiac było na zasadzie jak nie w tym cyklu to w następnym. Mam bóle owulacyjne w połowie cyklu( kucie jajnika) wiem że to nie dowod że występuje owulacja. Ale zyje przekonaniem że przy pierwszym dziecku się udało, i też nic nie sprawdzałam nie mierzyłam, tylko byłam na badaniach przed staraniami.A sprawdzasz jakoś czy masz owulacje?
Obecnie jestem tydzień przed okresem. Zobaczymy
HeraUnique
Ovarin, wiesiołek, pregna start I teraz dodatkowo od ginekologa cloDziewczyny a bierzecie jakieś witaminy poza kwasem foliowym ?
NataliaW93
Sporo tego, sama z siebie czy z jakiś zaleceń tyle bierzesz ?Ja biorę Wit C, D, zestaw B
Olej z wiesiołka w tabletkach, maca i Ovarin
Gryfin
Ovarin, wit c lewoskrętna, kwasy omega 3 + wit D3, i wiesiołekDziewczyny a bierzecie jakieś witaminy poza kwasem foliowym ?
Sherlook
Dostałam wyniki tego estradiolu i nadal mi nic nie mówią Wynik 73 pg/ml norma 43-211. Ale to norma dla całej fazy lutealnej cyklu, więc nie wiem. Doczytałam tylko, że w dniu po owu powinien być drastyczny spadek. Jutro wizyta, więc się dowiem. Idę zaraz do pracy do 20stej Umrę tam.
U mojego męża kierowniczka przyszła do pracy z brakiem węchu. Dyrekcja nic sobie z tego nie robi, mówi żeby nie przesadzali
U mojego męża kierowniczka przyszła do pracy z brakiem węchu. Dyrekcja nic sobie z tego nie robi, mówi żeby nie przesadzali
Gryfin
Ovarin i pregna start to nie za dużo na raz?Ovarin, wiesiołek, pregna start I teraz dodatkowo od ginekologa clo
reklama
Sherlook
Ja odkąd biorę inofem odstawiłam pregnę, bo bałam się, że przesadzęOvarin i pregna start to nie za dużo na raz?