reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
A sprawdzasz jakoś czy masz owulacje?
Nie... Wstyd się przyznać ale nie mierze temp. Itp. Do tej pory z miesiąca na miesiac było na zasadzie jak nie w tym cyklu to w następnym. Mam bóle owulacyjne w połowie cyklu( kucie jajnika) wiem że to nie dowod że występuje owulacja. Ale zyje przekonaniem że przy pierwszym dziecku się udało, i też nic nie sprawdzałam nie mierzyłam, tylko byłam na badaniach przed staraniami.
Obecnie jestem tydzień przed okresem. Zobaczymy🤷‍♀️

Dostałam wyniki tego estradiolu i nadal mi nic nie mówią 🤣🤣 Wynik 73 pg/ml norma 43-211. Ale to norma dla całej fazy lutealnej cyklu, więc nie wiem. Doczytałam tylko, że w dniu po owu powinien być drastyczny spadek. Jutro wizyta, więc się dowiem. Idę zaraz do pracy do 20stej😭😭😭 Umrę tam.
U mojego męża kierowniczka przyszła do pracy z brakiem węchu. Dyrekcja nic sobie z tego nie robi, mówi żeby nie przesadzali 😤😒

reklama
Do góry