Gryfin
Fanka BB :)
Też mi się wydaje że to za dużo, ja brałam na początku Pregna Start ale później zmieniłam na Ovarin i nie mieszamJa odkąd biorę inofem odstawiłam pregnę, bo bałam się, że przesadzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mi się wydaje że to za dużo, ja brałam na początku Pregna Start ale później zmieniłam na Ovarin i nie mieszamJa odkąd biorę inofem odstawiłam pregnę, bo bałam się, że przesadzę
No to ja jadę tylko na folik.. jeśli @ przyjdę dorzucę coś do tegoOvarin, wit c lewoskrętna, kwasy omega 3 + wit D3, i wiesiołek
U mnie jest podobnie.Ja też urodziłam syna mając 26 lat .Decyzję o drugim odkładałam z powodu pracy ,a teraz jak już jest ok to nie jest tak łatwo .Ja w tym roku skończyłam 33, mąż 38 tak że czas leci niestety.Ja syna urodziłam mając 26 lat, byliśmy miesiąc przed ślubem jak dowiedziałam się o ciąży. Teraz mamy oboje po 33 lata i dopiero teraz możemy myśleć o drugim, bo mieszkamy jeszcze chwilowo w dwóch pokojach, więc na drugie nie było miejsca. W tym roku kupiliśmy i odbieramy dom, więc jeszcze z dwójkę bym chciała
Sama bym nie brała z siebie... Moja ginekolog mi kazała oba a że pomogła wielu parom zajść to jej ufam nic się mi nie dzieje, wyniki okejka, pregna raz dziennie ,ovarin 2x takie zalecenie i rozkaz dostałam więc przestrzegamOvarin i pregna start to nie za dużo na raz?
A skąd pół roku produkowalismy 1 ale pierwsze 4 cykle na totalnym lajcie w 5 cyklu mnie coś tak tknelo i myślę gdzie to bobo. Wtedy też zmarł mój dziadek i nie miałam głowy do tego i w 6 cyklu sie miło zaskoczyłam Ale jakoś czułam, że jestem w ciążyA pierwsze było w pierwszym cyklu ?
No to super, tak tylko dopytuje, żebyś sobie nie zaszkodziła ale jak to było zalecenie lekarza to myślę że oni chyba jednak wiedzą lepiej niż mySama bym nie brała z siebie... Moja ginekolog mi kazała oba a że pomogła wielu parom zajść to jej ufam nic się mi nie dzieje, wyniki okejka, pregna raz dziennie ,ovarin 2x takie zalecenie i rozkaz dostałam więc przestrzegam
Ach... Jak potrzebujesz poplakac to płacz zawsze to później lżej ja wczoraj w płacz straszny wpadłam ( nie wiem w sumie czemu normalnie bym tak nie zareagowała) śmiechy hihy i się rozplakalam także niedziela u mamy mojej szybko się zakończyła i pojechaliśmy z mężem i dzieckiem do domu.Dokładnie ja w tym cyklu mam emocjonalny rollercoster
Też tak mówiłam że do 3 razy sztuka Ale trzymam kciukiU mnie 3 cykl starań i jestem bardzo pozytywnie nastawiona! Do trzech razy sztuka
U mnie jest trochę inaczej, miałam depresję i nerwice lękową więc teraz wolę racjonalizować moje odczucia i podchodzę do nich na chłodno, żeby nie dostać kolejnego ataku paniki, to mi pomagaAch... Jak potrzebujesz poplakac to płacz zawsze to później lżej ja wczoraj w płacz straszny wpadłam ( nie wiem w sumie czemu normalnie bym tak nie zareagowała) śmiechy hihy i się rozplakalam także niedziela u mamy mojej szybko się zakończyła i pojechaliśmy z mężem i dzieckiem do domu.
Ja tylko Wit C i DDziewczyny a bierzecie jakieś witaminy poza kwasem foliowym ?