reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Witajcie dziewczyny 😉 chciałabym dołączyć do waszego grona jeśli pozwolicie. 😊
Pierwszy raz udzielam się na forum, do tej pory tylko czytałam. Obecnie mam już jednego skarba, i staramy się z mężem o rodzeństwo 😁 choć to nie takie proste jak się wydaje 🤷‍♀️ pozdrawiam.
Cześć! Owocnych starań w takim razie życzę i obyś nie zagrzała tu miejsca na długo 😊

reklama
Ja syna urodziłam mając 26 lat, byliśmy miesiąc przed ślubem jak dowiedziałam się o ciąży. Teraz mamy oboje po 33 lata i dopiero teraz możemy myśleć o drugim, bo mieszkamy jeszcze chwilowo w dwóch pokojach, więc na drugie nie było miejsca. W tym roku kupiliśmy i odbieramy dom, więc jeszcze z dwójkę bym chciała 😁

A jak długo staracie się o drugie?
Szczerze? Będzie już rok czasu tylko że były miesiące gdzie może aż tak się nie przykładaliśmy za bardzo, to było na zasadzie bez spiny, będzie to będzie jak nie to kolejnym razem. Ale były też takie miesiące że działaliśmy sumiennoe i nic. I z perspektywy czasu tak myślę że dziwne żeby nic nie wyszło.

reklama
Szczerze? Będzie już rok czasu tylko że były miesiące gdzie może aż tak się nie przykładaliśmy za bardzo, to było na zasadzie bez spiny, będzie to będzie jak nie to kolejnym razem. Ale były też takie miesiące że działaliśmy sumiennoe i nic. I z perspektywy czasu tak myślę że dziwne żeby nic nie wyszło.
A sprawdzasz jakoś czy masz owulacje?

Do góry