Zaraz poczytam xD najwyżej zrobię w sobotę [emoji846]Wiem, ze później spada, ale nie wiem ile później. Szczyt ma ok 7-8 dpo chyba dlatego każą wtedy badać.
reklama
Mariiita
Fanka BB :)
Ja w sumie też będę czekać na rozwój sytuacji, ale to takie chu*j*we.... już wczoraj chciałam się umawiać na wizytę następną, dobrze że coś mi się strona zawiesiła... ehhhhh jak nie okres to czy to normalne podczas cyklu bezowulacyjnego z pozytywnym testem owu w 32dc?Ja bym tego jako okres nie zaliczyła [emoji2272]
coca
Zaraz poczytam xD najwyżej zrobię w sobotę [emoji846]
Ja bym się starała robić jak najbliżej tego 7-8dc jak tylko bym miała możliwość [emoji3526]
Jak mój w sobotę nie będzie musiał jechać do pracy to skoczę w sobotę u mnie dziś niby 7dpo.Ja bym się starała robić jak najbliżej tego 7-8dc jak tylko bym miała możliwość [emoji3526]
coca
Ja w sumie też będę czekać na rozwój sytuacji, ale to takie chu*j*we.... już wczoraj chciałam się umawiać na wizytę następną, dobrze że coś mi się strona zawiesiła... ehhhhh jak nie okres to czy to normalne podczas cyklu bezowulacyjnego z pozytywnym testem owu w 32dc?
Nie mam pojęcia [emoji2368] sama miałam w 14dc stwierdzona ze owu była, 7 dni później prog jednoznacznie stwierdził ze jednak jej nie było, a teraz ok. 22dc endo jak w środku cyklu, na jajniku pęcherzyk wczoraj 18 mm a testy owu ciemnieją [emoji2368]
coca
Jak mój w sobotę nie będzie musiał jechać do pracy to skoczę w sobotę u mnie dziś niby 7dpo.
Obiecałaś mi pięknego proga, tak żeby mi wynagrodził mojego [emoji23]
coca
Ja w sumie też będę czekać na rozwój sytuacji, ale to takie chu*j*we.... już wczoraj chciałam się umawiać na wizytę następną, dobrze że coś mi się strona zawiesiła... ehhhhh jak nie okres to czy to normalne podczas cyklu bezowulacyjnego z pozytywnym testem owu w 32dc?
Jak mi wyjdzie pik to tydzień po nim zbadam znowu proga [emoji16]
młoda1994
Na tym forum tyle było ciąż z cykli bezowulacyjnych że byś się za głowę złapała. Nie wierzyłabym do końca że masz cykl bezowulacyjny możesz mieć po prostu pozna owu. Ja w zeszłym roku w czerwcu miałam nawet w 24-25dc owulacje. Policz sobie 7-8 dni od pozytywnego testu i idź zrobić proga i będziesz wiedziała czy u ciebie test owu pozytyw oznacza w tym cyklu na 100% ze owu się odbyła. I będziesz miała jasność.Ja w sumie też będę czekać na rozwój sytuacji, ale to takie chu*j*we.... już wczoraj chciałam się umawiać na wizytę następną, dobrze że coś mi się strona zawiesiła... ehhhhh jak nie okres to czy to normalne podczas cyklu bezowulacyjnego z pozytywnym testem owu w 32dc?
coca
Na tym forum tyle było ciąż z cykli bezowulacyjnych że byś się za głowę złapała. Nie wierzyłabym do końca że masz cykl bezowulacyjny możesz mieć po prostu pozna owu. Ja w zeszłym cyklu miałam nawet w 24-25dc owulacje. Policz sobie 7-8 dni od pozytywnego testu i idź zrobić proga i będziesz wiedziała czy u ciebie test owu pozytyw oznacza w tym cyklu na 100% ze owu się odbyła. I będziesz miała jasność.
O. Widzisz. Czytasz mi w myślach moja droga [emoji16]
reklama
młoda1994
[emoji3059][emoji3059]O. Widzisz. Czytasz mi w myślach moja droga [emoji16]