reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja mam niby testować w środę, ale sądzę że nie będzie potrzeby bo bolesność piersi i sutków się zmniejsza temp też spadła (przez 3 dni rosła i wróciła do stanu poprzedniego) także będę się witać w 30 którymś cyklu 🥴
HeraUnique ja też mam termin @ na sr, czw ale nie ma szans żebym testowała brzuch boli jak na @ cycki zaczęły boleć 🥴🥴także czekam na @🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

HeraUnique ja też mam termin @ na sr, czw ale nie ma szans żebym testowała brzuch boli jak na @ cycki zaczęły boleć 🥴🥴także czekam na @🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Mnie już nie boli, pobolewał od 5dpo 🤷‍♀️ no ale znam na tyle swój organizm i miałam tyle objawów, że już wiem co się świeci 🤷‍♀️ jedyne co to szyjka nadal wyżej i wejście jakby spuchnięte, zamknięte, ale nie jestem wstanie określić czy miałam tak wcześniej bo nie specjalnie badam 🤷‍♀️

reklama
Do góry