młoda1994
Fanka BB :)
Znając teraźniejsze czasy wynik będzie pozytyw a korony i tak nie macie [emoji1787]Zobaczymy jak przyjdą jutro wyniki [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znając teraźniejsze czasy wynik będzie pozytyw a korony i tak nie macie [emoji1787]Zobaczymy jak przyjdą jutro wyniki [emoji23]
A idź, wypluj to.
Październik ma być nasz
Hejo dziewczyny co u Was? U nas byla korona... kwarantanna 2 osoby chore z objawami reszta bezobjawowo ale dodatni... powiem Wam ze to co przeszliśmy w domu to jakas masakra.. 3majcie sie zdrowo [emoji4]
Mnie już nie boli, pobolewał od 5dpo [emoji2368] no ale znam na tyle swój organizm i miałam tyle objawów, że już wiem co się świeci [emoji2368] jedyne co to szyjka nadal wyżej i wejście jakby spuchnięte, zamknięte, ale nie jestem wstanie określić czy miałam tak wcześniej bo nie specjalnie badam [emoji2368]
Moi znajomi (para) mieszkają razem, mają te same objawy. On ma wynik pozytywny, ona negatywny [emoji2358] kraj absurdów level master[emoji28]Znając teraźniejsze czasy wynik będzie pozytyw a korony i tak nie macie [emoji1787]
Ja bym mogła opisać każdy możliwy objaw ciążowy, bo miałam każdy prócz 2 wyraźnych kresek na teścieJa odkąd zaczęłam się starać to dziwne rzeczy się działy. A teraz nic, aż mi smutno, ze nie mam co w apke wpisać [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja też i to dopiero 2cs na dodatek ten pierwszy nawet wiedziałam, że się nie uda a jednakJa bym mogła opisać każdy możliwy objaw ciążowy, bo miałam każdy prócz 2 wyraźnych kresek na teście
I jakim cudem? Jazdy jak ta lala[emoji1787][emoji1787][emoji1787]Moi znajomi (para) mieszkają razem, mają te same objawy. On ma wynik pozytywny, ona negatywny [emoji2358] kraj absurdów level master[emoji28]