młoda1994
Fanka BB :)
Wkręcanie se chorob [emoji1787][emoji1787]Ja po porodzie straciłam na pół roku.
Ale przecież to logiczne przy zatokach, że nie ma się smaku i węchu.l[emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wkręcanie se chorob [emoji1787][emoji1787]Ja po porodzie straciłam na pół roku.
Ale przecież to logiczne przy zatokach, że nie ma się smaku i węchu.l[emoji848]
Koronę może mieć jak sobie założy na głowę [emoji85]Po porodzie można stracić węch i smak? [emoji2962]
Dokładnie jak ma się zapchane zatoki to oczywistym jest, że nie czuje się smaku ani zapachu, to nie koniecznie musi być odrazu korona [emoji6]
Nie rób bo nie wyjdzie nic wytrzymaj jeszcze chwilęOk, dzisiaj już zaczynam się fiksować...testuje za tydzień w poniedziałek, a już mnie korci Może dlatego, że mam dzisiaj wolne, jest mi zimno i nie chce mi się nic w mieszkaniu robić.. Głupie myśli przychodzą do głowy.
Niee, nie będę robić tylko dzisiaj mam taki natłok myśli, strasznie mnie to męczy, bo przecież wiem że nie wyjdzie a mimo tego mój głupi umysł podpowiada mi żebym zrobiłaNie rób bo nie wyjdzie nic wytrzymaj jeszcze chwilę
To chyba jest taki kryzys tydzień przed @ ja też to mam...Niee, nie będę robić tylko dzisiaj mam taki natłok myśli, strasznie mnie to męczy, bo przecież wiem że nie wyjdzie a mimo tego mój głupi umysł podpowiada mi żebym zrobiła
Pewnie tak!To chyba jest taki kryzys tydzień przed @ ja też to mam...
Dużo dziewczyn zaszło zaraz po odstawieniu ale też są poronienia. Oczywiście nie chce straszyć i życzę aby się udało szybko i bez komplikacji. Piszę ta informacje bo dużo koleżanek z pl zachodziło zaraz po odstawieniu anty i traciły te ciąże.My od dzisiaj zaczynamy takie poważne starania [emoji56]
Co prawda dwa dni temu wzięłam ostatnią tabletkę antykoncepcyjną, ale czytałam, że dużo dziewczyn zaszło od razu bo odstawieniu.
Tak, na to też właśnie zwróciłam uwagę. Aczkolwiek jestem młoda, nie mam nałogów itd (wierzę, że trochę to jednak zmniejsza ta możliwość poronienia czy ciąży biochemicznej), więc mam nadzieję, że damy radęDużo dziewczyn zaszło zaraz po odstawieniu ale też są poronienia. Oczywiście nie chce straszyć i życzę aby się udało szybko i bez komplikacji. Piszę ta informacje bo dużo koleżanek z pl zachodziło zaraz po odstawieniu anty i traciły te ciąże.