reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ok, dzisiaj już zaczynam się fiksować...testuje za tydzień w poniedziałek, a już mnie korci 🤦‍♀️ Może dlatego, że mam dzisiaj wolne, jest mi zimno i nie chce mi się nic w mieszkaniu robić.. Głupie myśli przychodzą do głowy.

My od dzisiaj zaczynamy takie poważne starania [emoji56]
Co prawda dwa dni temu wzięłam ostatnią tabletkę antykoncepcyjną, ale czytałam, że dużo dziewczyn zaszło od razu bo odstawieniu.
Dużo dziewczyn zaszło zaraz po odstawieniu ale też są poronienia. Oczywiście nie chce straszyć i życzę aby się udało szybko i bez komplikacji. Piszę ta informacje bo dużo koleżanek z pl zachodziło zaraz po odstawieniu anty i traciły te ciąże.

reklama
Dużo dziewczyn zaszło zaraz po odstawieniu ale też są poronienia. Oczywiście nie chce straszyć i życzę aby się udało szybko i bez komplikacji. Piszę ta informacje bo dużo koleżanek z pl zachodziło zaraz po odstawieniu anty i traciły te ciąże.
Tak, na to też właśnie zwróciłam uwagę. Aczkolwiek jestem młoda, nie mam nałogów itd (wierzę, że trochę to jednak zmniejsza ta możliwość poronienia czy ciąży biochemicznej), więc mam nadzieję, że damy radę 😇

Do góry