reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dobra, dziewczyny, zrobiłam test. Jest jakiś cień cienia cienia, ale nie wrzucę go tu nawet, bo nie potrafię mu zrobić zdjęcia, więc na razie się nie ekscytuję. Ale też nie zamierzam od dziś balować, bo jednak pamiętając doświadczenie z 1 ciąży, kiedy pierwszy test też nic nie pokazał (a może pokazał właśnie cień cienia i to olałam), dociągnęłam w nieświadomości do 7 tygodnia [emoji85]. Tak więc, zrobię drugi, w poniedziałek i wtedy wrzucę. O ile będzie widać coś więcej i o ile nie przylezie @. Milego weekwndu życzę każdej z was! :)
Trzymam kciuki żeby to było TO![emoji1307][emoji1307]

reklama
A babcia miała jednojajowe czy dwu? Jak dwujajowe to jest dziedziczne, jak jedno to przypadek ale po kuzynce to już Ty nie dziedziczysz bliźniaków [emoji846]Najmniejsza jaka jest. Pamiętam że jak szukałam w aptece online to dwie były do wyboru i miałam tą mniejszą:)
Oj tego Ci nie powiem jedno czy dwu, nigdy się o to nie pytałam, a o kuzynce napisałam dlatego, bo to wnuczka babci siostry więc te same geny, a mówi się że bliźniaki są co drugie pokolenie i tu by się sprawdzało . 🙈

Dziewczyny, uwaga, głupie pytanie. Czy któraś z was się orientuje z czego jest wykonana końcówka większości termometrów owulacyjnych, ta srebrna?

Dobra, dziewczyny, zrobiłam test. Jest jakiś cień cienia cienia, ale nie wrzucę go tu nawet, bo nie potrafię mu zrobić zdjęcia, więc na razie się nie ekscytuję. Ale też nie zamierzam od dziś balować, bo jednak pamiętając doświadczenie z 1 ciąży, kiedy pierwszy test też nic nie pokazał (a może pokazał właśnie cień cienia i to olałam), dociągnęłam w nieświadomości do 7 tygodnia 🙈. Tak więc, zrobię drugi, w poniedziałek i wtedy wrzucę. O ile będzie widać coś więcej i o ile nie przylezie @. Milego weekwndu życzę każdej z was! :)
No szkoda bo chętnie bym sobie popatrzyła na ten cień 🙃

reklama
Do góry