reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Jeszcze fajna kobitka się udzielala @Magdusia88 też duża wiedzę ma potrafi we sprzec poradzić doradzić przede wszystkim jest szczera[emoji4]
No jestem jestem jeszcze (niestety) , ale siedzę w krzakach. Nie udzielam się, bo testy mnie już nie jarają. Staraczkowe tematy mi się niestety przejadły i nie chce się katować, ale jak widzę, że nikt nie odpowiedział na jakieś pytanie, to chętnie odpowiadam.
Podczytuje co tam u ciebie @młoda1994 i u staraczek, które znam, ale one przeniosły się też na inne wątki. [emoji3526]
A ciebie jak tam? Nadal zawiesiliście starania z pomocą kliniki?

No jestem jestem jeszcze (niestety) , ale siedzę w krzakach. Nie udzielam się, bo testy mnie już nie jarają. Staraczkowe tematy mi się niestety przejadły i nie chce się katować, ale jak widzę, że nikt nie odpowiedział na jakieś pytanie, to chętnie odpowiadam.
Podczytuje co tam u ciebie @młoda1994 i u staraczek, które znam, ale one przeniosły się też na inne wątki. [emoji3526]
A ciebie jak tam? Nadal zawiesiliście starania z pomocą kliniki?
Super że się odezwałaś.

Dziękuję że pytasz. Tak zawieszone choć sex jest wtedy kiedy jest ochota bez zabezpieczenia więc liczę się z tym że jak by co to ciąży nie wykluczam. Cykl wraca mam nadzieję do normy. W tym cyklu podejrzewam że owu szykuje się o wiele wcześniej niż w 2 ostatnich cyklach. Ale to się jeszcze zobaczy.

Nie dawno się przeprowadziłam także trochę zmęczeni. Nie ma kiedy odpocząć.

Dziewczyny martwie się trochę tymi moimi bólami 🤨przypomnę bo nie każda pamięta, dużo tu jest nas ☺️.. Od 14 dc biorę tak zwanego dupka (duphaston) od paru dni boli mnie podbrzusze jak na@ jajniki też pobolewają.. Bóle zaczęły się gdzieś od 16dc, ból nóg głównie uda jakbym miała zakwasy.. Kolano też bolało i ciągnący ból w pachwinach.. Wiem że to na pewno przez te tabletki bo nigdy ale to nigdy tak nie miałam.. Zastanawiam się czy nie zadzwonić do mojej gin o powiedzieć jej o tym 🤔🤔🤔ona coś wspominała ze mogę się czuć inaczej po nich, ale mówiła o senności i złym samopoczuciu.. Nie wiem co myśleć o tym.. Chyba zadzwonię do niej 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

reklama
Do góry