reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Bo masz styl pisania passive-aggressive.
Mnie tu większość ludzi nie lubi twierdząc że jestem wredna zołza i wszystkich do okola atakuje bo wyrażam swoje zdanie opinie na jakiś temat gdzie dla mnie to jest śmieszne i dziecinne [emoji2368] ale nic nie zrobisz z takimi ludźmi. Zawsze ktoś się znajdzie co się przywali bo ma taki kaprys albo chce na wątkach szumu narobić.

reklama
A może to krwawienie to nie @ ale krwawienie srodcykliczne które potencjalne jest najbardziej płodne?
Wiesz co tego akurat nie wiem bo ja nigdy nie miałam przy okresie żywo czerwonej krwi ani skrzepów więc wszystko możliwe. Ogólnie owulke miałam 15dc (test owu pozytyw skok temperatury i straszny ból jak nigdy).

A czy miałaś 3 wyższe temp przed tym krwawieniem co teraz na dniach miałaś?
Nie właśnie nie. Na 5 dzień spadku temperaturu dostałam okresu. A 1.10 (1dc) temperatura skoczyła do góry na prawie 36.6 i się tak utrzymuje do dzisiaj.
Screenshot_20201004_205819_org.iggymedia.periodtracker.jpeg

reklama
Do góry