reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Mnie tu większość ludzi nie lubi twierdząc że jestem wredna zołza i wszystkich do okola atakuje bo wyrażam swoje zdanie opinie na jakiś temat gdzie dla mnie to jest śmieszne i dziecinne [emoji2368] ale nic nie zrobisz z takimi ludźmi. Zawsze ktoś się znajdzie co się przywali bo ma taki kaprys albo chce na wątkach szumu narobić.
Ważne, że wszystkie są tu w jednym celu! Każda z nas chce zobaczyc 2 kreski, może nie każda chce usłyszeć, że ich nie ma 🤔 no ale cóż 🤷‍♀️ tu I tak wszystkie są delikatne, zapraszam na forum ovufriend albo kafeterie 😂 tam to jadą po bandzie 😂

Ważne, że wszystkie są tu w jednym celu! Każda z nas chce zobaczyc 2 kreski, może nie każda chce usłyszeć, że ich nie ma [emoji848] no ale cóż [emoji2368] tu I tak wszystkie są delikatne, zapraszam na forum ovufriend albo kafeterie [emoji23] tam to jadą po bandzie [emoji23]
Oj tak tak czytałam kafeterie to ja nawet jak jestem wściekła to taka złośliwa nie jestem [emoji1787]

Wczoraj miałam 9dpo i beta mniej niż 1,2 także chyba lipa, ewentualnie może się nie zagnieździł zarodek, sama nie wiem co myslec. Termin @ 8.10
Dziewczyny moje drogie, testy i beta wcześniej niż 12dpo nie maja sensu... test po takim czasie ledwo wykryje, ale jest szansa. Beta da nam pewność. No ale wcześniej niż 7-12 dni po owulacji nawet beta nam nic nie powie. Więcej cierpliwości 💪🏻
Poczekaj jeszcze pare dni i zrób test ✊🏻

Mnie tu większość ludzi nie lubi twierdząc że jestem wredna zołza i wszystkich do okola atakuje bo wyrażam swoje zdanie opinie na jakiś temat gdzie dla mnie to jest śmieszne i dziecinne [emoji2368] ale nic nie zrobisz z takimi ludźmi. Zawsze ktoś się znajdzie co się przywali bo ma taki kaprys albo chce na wątkach szumu narobić.

Wszystkich nie zadowolisz [emoji2272] ja tez wole prosto z mostu, szczerze i konkretnie. Sama taka jestem, w życiu nie wszystkim się to podoba. Dobrze ze mój dyrektor zna mnie z czasów zanim był dyrektorem, bo i mu mówię co myśle [emoji23][emoji23]

reklama
Wszystkich nie zadowolisz [emoji2272] ja tez wole prosto z mostu, szczerze i konkretnie. Sama taka jestem, w życiu nie wszystkim się to podoba. Dobrze ze mój dyrektor zna mnie z czasów zanim był dyrektorem, bo i mu mówię co myśle [emoji23][emoji23]
[emoji1787][emoji1787][emoji1787] To tylko się cieszyć bo inaczej by mogło być kiepsko[emoji85][emoji85]

Do góry