Ok to fajnie jaki ten świat mały ;pMoja mama pracuje na oddziale położniczym na Goduli [emoji23]
A na Godule mam z 15min
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok to fajnie jaki ten świat mały ;pMoja mama pracuje na oddziale położniczym na Goduli [emoji23]
Ważne, że wszystkie są tu w jednym celu! Każda z nas chce zobaczyc 2 kreski, może nie każda chce usłyszeć, że ich nie ma no ale cóż tu I tak wszystkie są delikatne, zapraszam na forum ovufriend albo kafeterie tam to jadą po bandzieMnie tu większość ludzi nie lubi twierdząc że jestem wredna zołza i wszystkich do okola atakuje bo wyrażam swoje zdanie opinie na jakiś temat gdzie dla mnie to jest śmieszne i dziecinne [emoji2368] ale nic nie zrobisz z takimi ludźmi. Zawsze ktoś się znajdzie co się przywali bo ma taki kaprys albo chce na wątkach szumu narobić.
No ale jak na moje to za szybko na owu. Będę testować dalej i zobaczymy co będzie pokazywać.No u ciebie to ładne te kreseczki [emoji16]
Dziewczyny u mnie się szykuje chyba szybsza owu. Takiej kreski jak dzisiaj nie miałam nawet w 8dc a dzisiaj 4dc (1 zdjęcie) a drugie poprzedni cykl. Zobacz załącznik 1184317Zobacz załącznik 1184319
Oj tak tak czytałam kafeterie to ja nawet jak jestem wściekła to taka złośliwa nie jestem [emoji1787]Ważne, że wszystkie są tu w jednym celu! Każda z nas chce zobaczyc 2 kreski, może nie każda chce usłyszeć, że ich nie ma [emoji848] no ale cóż [emoji2368] tu I tak wszystkie są delikatne, zapraszam na forum ovufriend albo kafeterie [emoji23] tam to jadą po bandzie [emoji23]
Kochana owu jak owu ale po dwie krechy na ciążowych[emoji846][emoji846]To znaczy ze masz jakiś dodatkowy zmysł ze tak to wyczułaś i zaczęłaś wcześniej [emoji16] idziemy po tą owu razem [emoji16][emoji16][emoji16]
Dziewczyny moje drogie, testy i beta wcześniej niż 12dpo nie maja sensu... test po takim czasie ledwo wykryje, ale jest szansa. Beta da nam pewność. No ale wcześniej niż 7-12 dni po owulacji nawet beta nam nic nie powie. Więcej cierpliwościWczoraj miałam 9dpo i beta mniej niż 1,2 także chyba lipa, ewentualnie może się nie zagnieździł zarodek, sama nie wiem co myslec. Termin @ 8.10
Mnie tu większość ludzi nie lubi twierdząc że jestem wredna zołza i wszystkich do okola atakuje bo wyrażam swoje zdanie opinie na jakiś temat gdzie dla mnie to jest śmieszne i dziecinne [emoji2368] ale nic nie zrobisz z takimi ludźmi. Zawsze ktoś się znajdzie co się przywali bo ma taki kaprys albo chce na wątkach szumu narobić.
[emoji1787][emoji1787][emoji1787] To tylko się cieszyć bo inaczej by mogło być kiepsko[emoji85][emoji85]Wszystkich nie zadowolisz [emoji2272] ja tez wole prosto z mostu, szczerze i konkretnie. Sama taka jestem, w życiu nie wszystkim się to podoba. Dobrze ze mój dyrektor zna mnie z czasów zanim był dyrektorem, bo i mu mówię co myśle [emoji23][emoji23]