reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

@Carry88 co tam? Co się nie odzywasz.
@aga.i.nieszka jak się czujesz? Nie gratulowałam Ci chyba ciąży. Życzę aby wszystko się zakończyło teraz pomyślnie i okrutnie nudnych 9 miesięcy [emoji4]

A wiesz, ze o tych dwóch dziewczynach właśnie myślałam? Tez były szczere z tego co pamiętam. Ty jesteś jakimś medium z młotem [emoji33]

reklama
To ja uroczyście obiecuję pisać wszystkim prawdę i tylko prawdę [emoji1696] oraz obiecuję nie obrażać się, za prawdę I kiksa w łeb, który zapewne będzie się należał [emoji23]
Pierwszy sprawdzian czy mówisz prawdę. Co o mnie myślisz czytając moje posty? Nie no zart[emoji1787][emoji1787][emoji1787] na wieczór głupawka mi się włączyła.

Dziewczyny które miały laparoskopię diagnostyczno-leczniczą z 3 dniowym pobytem q szpitalu. Co lepiej wziąć piżamę czy koszulę? Jak wygląda każdy dzień mniej więcej?

I właśnie chodzi o to, że robiąc test za wcześnie można się narazić na gorsze rzeczy niż zawód. Np poronienie samoistne bo organizm odrzuci. Test wyjdzie pozytywnie, a przyjdzie @ bo zarodek został odrzucony. To jest dopiero zawód i ból. Dlatego tak większość naciska na nie robienie wcześniej 💁‍♀️
Wiem coś o tym... 2 dni po terminie dwie kreski jednak ta druga słabsza ale dobrze widoczna, dwa dni później taka sama ( i tu lampka się zapaliła bo przecież powinna być już mocniejsza), a 7 dni po terminie plamienie, krwawienie i po...

reklama
Właśnie pewniejsze że zobaczę dwie kreski [emoji85][emoji85] dobrze ze coś mnie wczoraj pyklo żeby zacząć robić testy owu z ciekawości bo coś czuję że jak bym zaczęła robić testy 10dc to byłabym dawno po peaku. A w zeszłym cyklu zrobiłam ale był w 3dc bialutki więc wyrzuciłam i robiłam od 8dc a teraz chyba jakieś przeczucie ze zrobiłam zostawiłam i dzisiaj zrobiłam.
A może to krwawienie to nie @ ale krwawienie srodcykliczne które potencjalne jest najbardziej płodne?

Do góry