MiWiZu
Fanka BB :)
Jakby nie patrzeć my czekamy na foto II kreseczek, a jak odczucia? Jesienna chandra?Ja dziś termin @ i wiecie co jak nigdy nie mam ochoty zrobić testu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakby nie patrzeć my czekamy na foto II kreseczek, a jak odczucia? Jesienna chandra?Ja dziś termin @ i wiecie co jak nigdy nie mam ochoty zrobić testu
Napewno sporo to zależy od różnych czynników mi w poprzedniej ciąży musiały jakieś przeżyć bo sex był wtedy na początku cyklu i to stosunek przerywany i zaszłam w ciążę a teraz w poprzednim czasie był sex przed owulacja i po i nic chyba że cykl bezowulacyjny albo inne kwiatkiDziewczyny, tak jak radziłyście powtórzyłam wczoraj wieczorem test (wynik jak na zdjęciu od góry) wieczorem były przytulanki, dzisiaj zrobiłam kolejny i proszę bardzo kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej, czyli dziś wieczorem poprawiamy i jutro na dokładkę oby się udało myślicie, że faktycznie plemniki przeżywają od 3 do 7 dni w kobiecie?
Musi być super środowisko i ekstra mocne plemniki u mnie środowisko jak na wojnie w Wietnamie, a żołnierzyki nie mogą się przedostaćDziewczyny, tak jak radziłyście powtórzyłam wczoraj wieczorem test (wynik jak na zdjęciu od góry) wieczorem były przytulanki, dzisiaj zrobiłam kolejny i proszę bardzo kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej, czyli dziś wieczorem poprawiamy i jutro na dokładkę oby się udało myślicie, że faktycznie plemniki przeżywają od 3 do 7 dni w kobiecie?
Ja zawsze łykam szybko hascovir i smaruje usta, maścią na opryszczke... Nie zdąży nawet wyjść [emoji16]
Ja wypiłam winko na poprawę humoru przez @ też zrobiłam pranie i powiesiłam. Mąż robi obiad ale czeka mnie jeszcze prasowanie i kąpiel mojego pieska. Czego mała nie znosi, ale już nie jest biała tylko szara i śmierdziA ja mam dziś takiego lenia [emoji2356] tylko dziś kuchnię ogarnęłam i pranie wywiesilam [emoji2356]
Nawet obiadu dziś nie robiłam [emoji87][emoji87] za to mąż szykuje właśnie jajecznicę z pomidorami , A ja leżę w łóżku z córcia i oglądamy Googlebox [emoji23]
Myślę, że nawet powinnaśJa później wypije sobie piwko z soczkiem [emoji16] bo winka w domu nie mam [emoji848] póki test negatywny to mogę [emoji28]( chyba [emoji848][emoji28])
Ja właśnie pije.. Możesz możeszJa później wypije sobie piwko z soczkiem [emoji16] bo winka w domu nie mam [emoji848] póki test negatywny to mogę [emoji28]( chyba [emoji848][emoji28])