HeraUnique
Fanka BB :)
Myśleć trzeba, że się uda i koniec! Skończmy tu z negatywnymi myślami! Uda się nam wszystkim, koniec kropka!Myślę tak samo!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myśleć trzeba, że się uda i koniec! Skończmy tu z negatywnymi myślami! Uda się nam wszystkim, koniec kropka!Myślę tak samo!
Oczywiście, że tak!Myśleć trzeba, że się uda i koniec! Skończmy tu z negatywnymi myślami! Uda się nam wszystkim, koniec kropka!
To jest z krwi?? Jeśli tak ja im nie ufam. Mi wyszła mega wyraźna kreska i poleciałam na beta a tam 0.2
Laseczki, a powiedzcie mi co Wam wychodziło na teście owu jak faktycznie byłyście w ciąży? [emoji48] bo kupiłam dziś 2 testy ciążowe, ale mi ich szkoda na 27dc, a owulacyjnych mam sporo, więc mogłabym coś zmarnować jutro rano [emoji2957][emoji2957]
Tamten tak, ten już na mocz z samego ranaTo jest z krwi?? Jeśli tak ja im nie ufam. Mi wyszła mega wyraźna kreska i poleciałam na beta a tam 0.2
Ja dzisiaj kupiłam testy 10 bo miałam same 25 i będę testowaćTamten tak, ten już na mocz z samego rana
Ja dzisiaj kupiłam testy 10 bo miałam same 25 i będę testować [emoji16][emoji16][emoji16]
Bo ten sam rocznik [emoji7][emoji16]Myślę tak samo! [emoji123]