Calineczka12
Początkująca w BB
Cześć Dziewczyny, my się staramy 6 cykl, ale chyba zawieszamy starania, bo zakażeń jest tyle, że nie wiadomo co będzie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój powiedział przed pierwszym badaniem "nie przypuszczałem.. Z góry założyłem, że problem leży po Twojej stronie"... Ale już 3x był i u niego też nie jest w pełni okMęska duma nie zna granic [emoji2356][emoji23] mi się wydaje, ze mój na takie badania niechętny. Dla nas jeszcze za wcześnie na takie rzeczy, ale na wszelki wypadek szykuje już grunt [emoji23][emoji23] jak rozmawiamy o tych sprawach to mu trochę opowiadam co i jak i skąd i dlaczego. Niech jego psychika chłonie i się przyzwyczaja do myśli, ze może i na jego badania przyjść czas [emoji23]
A kiedy masz dostać? Też bym chciała mieć takie wntuzjastyczne podejścieJak nie dostanę @ to też w poniedziałek lecę na betę
Cykle mam 28-30dni. Dzisiaj mam 31dcA kiedy masz dostać? Też bym chciała mieć takie wntuzjastyczne podejście
Moja też chyba wybredna szanuje się, byle którego nie wpuści
No właśnie przebija się , w rzeczywistości lepiej to widać ale ciężko to ująć na zdjęciu xDCzy mi się wydaje czy tam coś przebija?? [emoji16]
Widziałam i bez przyciemnienia a z to już bez dwóch zdań powtórz ranoNo właśnie przebija się , w rzeczywistości lepiej to widać ale ciężko to ująć na zdjęciu xD
Kochana ja jestem zdania że skoro wcześniej się nie udało to czemu w wirusie ma się udać więc walczę cały czas [emoji176]Cześć Dziewczyny, my się staramy 6 cykl, ale chyba zawieszamy starania, bo zakażeń jest tyle, że nie wiadomo co będzie...
Myślę tak samo!Kochana ja jestem zdania że skoro wcześniej się nie udało to czemu w wirusie ma się udać więc walczę cały czas [emoji176]
Widziałam i bez przyciemnienia a z to już bez dwóch zdań [emoji3590] powtórz rano [emoji16]