reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dzwoniłam do ginekologa i w środę mam powtórzyć... Jeśli będzie 100 % przyrostu to jest szansa na prawidłowa ciążę ale jeśli nie będzie przyrostu lub będzie za Maly to niestety znów ciąża biochemiczna :( ale juz mam stresa... 2 dni czekania...

Dzwoniłam do ginekologa i w środę mam powtórzyć... Jeśli będzie 100 % przyrostu to jest szansa na prawidłowa ciążę ale jeśli nie będzie przyrostu lub będzie za Maly to niestety znów ciąża biochemiczna :( ale juz mam stresa... 2 dni czekania...
Nie stresuj się myśl pozytywnie!! Trzymam mocno kciuki!!! Myślę że wszystko będzie dobrze 👌🤗

@Ancka a co u Ciebie? Jak się czujesz? Testujesz dzisiaj? 😊
Hej dzięki za pamięć :) czuje się zupełnie normalnie, ani na ciążę ,ani na okres -z tym że ja nie miewam psm , więc to bardziej na okres :p i dlatego że coś czuję że nie tym razem zareaguje w czwartek jeśli nie dostanę wcześniej @ . Ale już się szykuje na następny cykl bo ten był pierwszy taki próbny 😋😋

Dziewczyny.... Mam wyniki ale chyba nie jest dobrze :( pamiętam w styczniu jak miałam biochemiczna to miałam 5 a teraz 8 tylko :( co mam o tym myśleć??
Nie potrzebnie robicie ta betę. To tylko jest stres. Jak jest za niska stres nerwy jak jest za wysoka też się martwicie. Jak ma być ciąża to się o niej w końcu dowiecie[emoji4] pierwszy pomiar bety mówi tylko że hormon beta hcg jest w organizmie. Teraz spokojnie poczekaj i idź do gin za około 2-3 tygodnie.

Zgadzam się z poprzedniczką, gdybym nie robiła bety w poprzednim cyklu, oszczędziłabym sobie i mężowi smutku i rozczarowania... Dziś bardzo boli mnie głowa :/ zastanawiam się, czy robić test w środę 7dpo czy czekać... z drugiej strony czas tak szybko leci.

Zgadzam się z poprzedniczką, gdybym nie robiła bety w poprzednim cyklu, oszczędziłabym sobie i mężowi smutku i rozczarowania... Dziś bardzo boli mnie głowa :/ zastanawiam się, czy robić test w środę 7dpo czy czekać... z drugiej strony czas tak szybko leci.
7dpo to za szybko. Zagniezdzenie odbywa się dopiero między 6 a 12dpo. Wiem że łatwo się mówi ale poczekaj z testowaniem do dnia @ po co wcześniej oglądać biel vizira?

Ja to czekam z testowaniem 14 dni po terminie miesiączki jeśli się będzie spóźniać @

U mnie chyba zbliza się owu [emoji16] oczywiście nie mam jej potwierdzonej Ani nic tylko na podstawie bólu, A według kalendarzyk powinna być jutro [emoji848] Nie chce się rozczarować więc nie nastawiam się. Jeśli do końca roku nie uda mi się zajść wtedy wybiorę się na monitoring i powrócę do testów . A tak czekam na @ i zamierzam porobić sobie badania zrzucić parę kg [emoji87] i może wtedy się coś ruszy. Mąż też chce zadbać o siebie i również zgubić parę kg czyli plan na te ostatnie miesiące roku są zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji28]

7dpo to za szybko. Zagniezdzenie odbywa się dopiero między 6 a 12dpo. Wiem że łatwo się mówi ale poczekaj z testowaniem do dnia @ po co wcześniej oglądać biel vizira?

Ja to czekam z testowaniem 14 dni po terminie miesiączki jeśli się będzie spóźniać @
W poprzednim cyklu miałam ciążę biochemiczną i testy zrobione 6 dni przed terminem miesiączki, pokazywały drugą, aczkolwiek bladą kreskę, stąd wahania nad wcześniejszym testowaniem.

reklama
A jakieś objawy masz? Jak wygląda sluz? Badasz też szyjkę czy wysoko nisko?

Do góry