Anio0lek
Fanka BB :)
Coś z mio-inozytolemRobię zamówienie w aptece
Ovarin, tabletki maca, olej z wiesiołka co jeszcze byście poleciły?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś z mio-inozytolemRobię zamówienie w aptece
Ovarin chyba go ma jak się nie mylę [emoji846]Coś z mio-inozytolem
Wit DRobię zamówienie w aptece
Robię zamówienie w aptece
Jakby mąż miał zrobione badanie nasienia i były dobre to drożność i histeroskopia powinny być kolejnym krokiem.Tylko jak go do tego namówić [emoji17]nie miałam robionej drożności raz nawet podsunelam taki pomysł lekarzowi co skwitował " narazie działać działać i zobaczymy ".
To będziemy czekać do wieczora ja mam godzinę do siebie, książka idzie w ruch i trochę relaksu
Ja mam 5,12 i w zakresie sie mieszczęZ tego co wyczytałam to w wieku rozrodczym powinno być pomiędzy 1 a 3 bardzo ciekawa jestem co gin powie na ten mój wynik
Tak ovarin Go zawieraOvarin chyba go ma jak się nie mylę [emoji846]
O ile mi wiadomo duphaston nie wpływa na niepękające pecherzyki. Odstawienie jego jedynie spowoduje krwawienie które z uwagi na powstała torbiel czynnościowa mogło by byc zatrzymane bądź opóźnioneU mnie 3dc i postanowiłam sobie, że nie będę robić testów owu, bo wpędzają mnie tylko w stres i tylko bez sensu się zastanawiam czy jest owu czy nie ma.
Ok.owulacji w 18dc idę tylko do gina na monitoring i mam nadzieję, że da mi duphaston, bo wydaje mi się, że pęcherzyki mi nie pękają.